Ukens kinopremierer - uke 35

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

Den siste revejakta

6/10

Problemet til "Den siste revejakta" er at den blir annonsert som en komedie. I begynnelsen av filmen prøver den å oppfylle komediekravene, men lykkes ikke helt. Filmen er rett og slett ikke morsom. Men når første del er over blir filmen spennende. Og dramatisk. Og underholdende. Går du på "Den siste revejakta" for å se en hasjkomedie burde du heller leie Cheech and Chongs samlede, men går du på kino for å se et spennende dop-drama kan du trygt gå å se "Den siste revejakta". Les hele anmeldelsen.

Søstrene Boleyn

5/10

”Søstrene Boleyn" er et høyst severdig (melo)drama for alle med interesse for historiske kostymer, men innen sin sjanger er den middelmådig og litt for forsiktig for sitt eget beste. Både kostymer og skuespill er i stor grad upåklagelig, men så er da standarden for dette svært høy innen sjangeren. Les hele anmeldelsen.Towelhead

7/10

Dette er en sterk film som er laget for å provosere og å rette søkelyset mot problemer i samfunnet. Selv om handlingen er satt på tidlig 90-tallet kan den være like aktuell idag. Skuespillerne presterer, filmen provoserer og publikum vrir seg i setene, og da har nok Alan Ball fått det som han ville. Dette er en film som absolutt bør ses, selv om du kanskje ikke vil kose deg gjennom hele filmen så er det allikevel verdt det. Dessuten har den ett mørkt komisk preg over seg som gjør at du svelger det du ser lettere. Når det gjelder tittelnavnet er jeg enig med forfatteren og regissøren. Det er kanskje støtende for mange, men samtidig hjelper det å rette søkelyset mot en slik bruk av utrykk. Kom dere i kinosalen, etter dere har sett denne har dere nok å diskutere. Les hele anmeldelsen.

Wall·E

8/10

"Wall·E" er nok en triumfferd fra Pixar-teamet, som fortsetter å levere godbiter på løpende bånd. Filmen gir oss en herlig blanding av vakre bilder og glimrende fortellerkunst, og er en film som kan anbefales hele familien. Er du fan av Pixars arbeid vil du ikke bli skuffet. "Wall·E" er en av årets beste filmer, uansett genre. Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen