Ukens kinopremierer - uke 34

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

Arn - Riket ved veiens ende

4/10

Den andre "Arn"-filmen gjør seg aldri helt bort, men er så anonym og kjedelig at den ikke kan betraktes som noe annet enn en flopp. Skuespillet er greit gjennomført gjennom hele filmen, men manus dreper all fremdrift, og gjør filmen altfor anonym. Filmen sikter mot mer kjente Hollywood-produksjoner, men når på ingen måte opp til noen av disse, og det til en viss grad på grunn av et mye mindre budsjett. Les hele anmeldelsen.

Blod og ære

7/10

Dette er absolutt en god dokumentar, og Amandaprisen er jo ett bevis på det. Samtidig er det flere som kan finne glede i å se "Blod & Ære". Rent filmteknisk er det ikke noe vesentlig å klage på, men musikken kunne til tider vært annerledes. Filmen kunne også ha vært litt mer søkende og fungere mindre som et talerør. Men alt i alt er dette en dokumentar som anbefales. Les hele anmeldelsen.

Hellboy 2: The Golden Army

7/10

"Hellboy 2" er bunnsolid underholdning som utvilsomt vil finne sitt publikum, og som nok en gang beviser at mexikaneren del Toro kan lage både underholdende og vakre filmer. Nok en gang får vi en film fylt med fantastisk estetikk og ekte skaperglede, og med mange fascinerende skapninger. Likevel når ikke "Hellboy 2" opp til de beste, til det er den kanskje 10-15 minutter for lang, og humoren sitter ikke alltid like bra. Som de fleste sikkert skjønner så er "Hellboy 2" på ingen måte en ny "Pans labyrint". Men det er hevet over enhver tvil: De som likte den første filmen, kommer også til å like denne. Sannsynligvis enda mer. Les hele anmeldelsen.

The Visitor

7/10

"The Visitor" er en vakker og ikke minst engasjerende fortalt historie med solide virkemidler. I tillegg fungerer den ypperlig som et politisk argument omkring immigrasjonspolitikk. Og til tross for at filmen skildrer de amerikanske forholdene, er dette likevel en historie som kan sette fingeren på forhold også her hjemme i Norge. "The Visitor" er likevel noe ensrettet i sin historie. Filmen sakner litt av innimellom, men effektiv bruk av humor gjør at man forblir sittende for å se filmen. Godt hjulpet av fire strålende skuespillere har McCarthy laget nok en flott film, men "The Station Agent" er fremdeles hans beste prestasjon. Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen