Ukens kinopremierer - uke 33

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

Det forbudte riket

3/10

”Det forbudte riket” er en film om kung fu og ikke så mye annet. Jackie Chan og Jet Li er dyktige skuespillere, og også i denne filmen gjør de en solid innsats, men de er ikke på topp, ikke på langt nær. Filmen er gjennomsyret med de samme kung fu-triksene gang på gang og dette blir for kjedelig i lengden. Historien handler ikke om noe særlig annet enn kung fu, så når man går trøtt på slåssingen blir det veldig lite igjen å glede seg over. Les hele anmeldelsen.

Love Guru

2/10

Barnslig humor kan av og til virke, men det gjør det ikke i "Love Guru". Dens vitser består i så stor grad av underbuksehumor at det i seg selv er latterlig, men sjeldent lattervekkende. Selv med en stjernespekket rolleliste burde denne være av minimal interesse for de fleste, og de elendige kritikkene den fikk i USA kommer til å fortsette i Norge. Les hele anmeldelsen.

Star Wars: The Clone Wars

7/10

"Star Wars: The Clone Wars" er meget fin å se på, er fartsfylt og har flere actionsekvenser på høyt nivå. Den er imidlertid litt sjelløs og er i litt for stor grad rettet mot barn. Deler av den gamle horden av "Star Wars"-fans kan komme til å bli enormt skuffet, for svært lite av den opprinnelige trilogien gjenstår her. For alle som klarer å nullstille seg, venter det likevel en fin opplevelse, selv om den er i en klasse langt, langt borte fra originalene. Les hele anmeldelsen.

Sykkelmyggen og dansemyggen

5/10

Flemming Quist Møller og Jannik Hastrup har her sammen med det danske produksjonsselskapet Dansk tegnefilm 2, laget en tegnefilm som ikke helt innfrir. Kontrasten mellom naiv, søt animasjon, og en handling og humor som kan virke voldsom på de minste barna, gjør at filmen faller mellom to stoler. Filmen kan verken anbefales for de minste eller de litt større barna. Kanskje passer den for 5-6 åringer med bein i nesa? Allikevel, filmen har flere flotte musikksekvenser som barna garantert kommer til å like, og som løfter helhetsinntrykket. Animasjonen er også godt gjennomført og befriende ikke-Hollywoodsk. Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen