Ukens kinopremierer - uke 32

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

Mumien: Dragekeiserens grav

2/10

"Mumien: Dragekeiserens grav" starter lovende med en spennende bakgrunnshistorie. Men så snart man er i moderne tid faller det helt fra hverandre og filmen blir snart forvandlet til et klisjéhelvete av dimensjoner. Skuespillet er lavmål og opplevelsen er kjemisk fri for de gode grøssene som preget den første filmen i serien. La oss inderlig håpe at man ikke lager flere filmer i Mumien-serien, det er på tide å se seg om etter nytt materiale fremfor å koke mer suppe på den allerede rustne spikeren. Les hele anmeldelsen.

Mummitrollets farlige midtsommer

6/10

"Mummitrollets farlige midtsommer" er kanskje noe av det tryggeste man kan ta med ungene på kino for å se for tiden. De norske stemmene får herved stemplet ”godkjent” og med en lengde på en time og tjue minutter er den akkurat passe lang til at de minste ikke får maur i baken. Animasjonen er et forfriskende pust i en ellers så digitalisert hverdag og en film som får de av oss som vokste opp med NRK på 70- og 80-tallet til å mimre om gamle tider. Les hele anmeldelsen.

Ploy

7/10

En oppsummering av handlingen i "Ploy" kan høres utrolig kjedelig ut, men det er den ikke. Det er derimot en film som på neddempet vis klarer å påvirke sansene, en film som har det samme budskapet og de samme temaene som tusenvis av andre filmer, men som klarer å fortelle det på en frisk og ny måte. Ikke akkurat et publikumsfrieri, men en god opplevelse for alle som har litt tålmodighet. Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen