Ukens kinopremierer - uke 30

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

Jakthunder

6/10

"Jakthunder" er god på den måten at den får deg til å bli nysgjerrig på de ulike figurene. Er du en som liker å få svar på alle spørsmål i filmer du ser, er nok ikke dette noe for deg. Her er det få svar, og filmen er samtidig noe langdryg. Mange vil nok kjede seg og bare vente på å slippe ut av kinosalen, mens andre vil storkose seg med de stemningsskapende bildene og en historie som sakte men sikkert utfolder seg. Det skal også sies at det er ett knippe med meget spesielle personer i denne filmen, som er med på berike filmopplevelsen. Dette er en film som du enten liker, eller synes er dørgende kjedelig. Les hele anmeldelsen.

The Dark Knight

9/10

Med "The Dark Knight" har regissør og manusforfatter Christopher Nolan skapt noe langt mer enn en film basert på en tegneserie. Dette er en bekmørk historie om en mann tynget av rollen som en helt ingen ønsker, men som allikevel befinner seg i front av det kaoset som råder grunnen. Samtidig er dette en skikkelse man kan identifisere seg med. Tempoet og strukturen i historien, det visuelle og ikke minst de fantastiske skuespillerne utgjør ingrediensene til den kanskje beste filmen i sin genre. "The Dark Knight" vil utvilsomt bli en milepæl andre filmer kommer til å settes opp mot. Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen