Ukens kinopremierer ? uke 27

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

Legenden om Narnia - Prins Caspian

8/10

Disney følger opp sin enorme suksess "Legenden om Narnia - Løven, heksa og klesskapet" med en film som forsterker serien ytterligere, samtidig som man tar et langt steg inn i det mørke og intense allerede fra åpningssekvensen. Et steg som styrker filmen betraktelig. Spesielt de fire som spiller Pevensie-søsknene gjør solide tolkninger og visuelt er "Prins Caspian" utsøkt upåklagelig. Filmen er nok mer i retning av Jacksons "Ringenes herre"-filmer enn C. S. Lewis, og den magiske settingen er blitt tonet noe ned. Men "Prins Caspian" innfrir forventningene og indikerer at Narnia-serien kan bli en av de største. Les hele anmeldelsen.

Porco Rosso

5/10

Trass i utsøkt animasjon og heftige flysekvenser er "Porco Rosso" blant de svakere filmene fra Studio Ghibli å regne. Den mangler noe av detaljrikdommen, karaktergalleriet, varmen og magien som vanligvis preger Miyazaki, og filmen føles ikke minst ufullstendig. Den kunne i større grad gjort seg som en innledende film til en TV-serie om den flygende grisen. For det er uten tvil mye man kan hente ut av denne karakteren og hans dramatiske, eventyrfylte fortid. "Porco Rosso" er en underholdende film, men langt fra noe must å skulle se. Les hele anmeldelsen.

Step Up 2

3/10

Det som ikke trekker filmen helt ned i søla er dansescenene. Mange av dem er grunn nok alene til å ta turen på kino. Filmen ellers er tamme saker, hvor dialogen er den som ødelegger mest kombinert med endel rare valg gjort av regissør Jon Chu. De som er litt opptatt av dans vil nok finne mye glede i "Step Up 2", og liker du samtidig hip-hop musikken vil nok gleden bli enda større. Men historien og hvordan den formidles har man sett utallige ganger før, slik sett blir filmen kjedelig og forutsigbar. Les hele anmeldelsen.

La Luna

3/10

Denne filmen er som et alt for varmt teppe en halvbrisen filleonkel trer over deg, før han nynner til popsvisker fremført av The Beatles anno 1963. Styr unna, hvis du ikke mener at et slitent såpeplot fortjener to og en halv time av din tid i en kinosal. Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen