Ukens kinopremierer - uke 25

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

21

6/10

"21" er kul. Den er underholdende og historien om de seks elevene er ganske fascinerende. Dessverre overbruker filmen kulheten sin. "21" blir etter hvert en alt for lang affære med for mye kortspilling og for mye Vegasglamour. Likevel trekkes filmen opp igjen av at castingfolkene har spilt kortene sine riktig. Les hele anmeldelsen.

Den magiske leketøysbutikken

3/10

Hvis man virkelig går inn for det så kan man nok klare å snike en fot innenfor døra til Mr. Magoriums lekeland og bli underholdt til en viss grad. Ingen familiefilm uten en moral på kjøpet, og i denne omgang minnes du på å ha troen på deg selv og ikke minst den verdien som ligger i dine venner. Men etter halvannen time med flygende trekubber og triste hånddukker mikset med Shakespeare-sitater og mistilpassede sebraer har man nok glemt slike trivielle moraler for lenge siden. Les hele anmeldelsen.

Never Back Down

3/10

"Never Back Down" slekter på filmer som "Karate Kid", "Bloodsport" og "Rocky", men siden man har sett alle elementene utallige ganger tidligere forblir den en nøytral filmopplevelse som med unntak av kampscenene fremstår like slagkraftig som et lykketroll. Slett skuespill og klisjeer preger produksjonen, og kampscenene drukner i kvalmende moralpreken. Se den til nød på TV, da har man i det minste muligheten til å bytte kanal. Les hele anmeldelsen.

Speed Racer

9/10

"Speed Racer" likner ikke noe du har sett tidligere, og nok en gang kan man trygt si at brødrene Wachowski setter sine spor i filmhistorien. Klisjeer og sentimentaliteten til tross, her strekkes fantasien, detaljrikdommen og spenningen til nye høyder i en film som må oppleves på stort lerret med saftige høyttalere. Glem både billøpet i "Flålypa Grand Prix" og podracet i "Star Wars Episode I: Den Skjulte Trussel", racerløp har aldri vært skildret mer vakkert og intenst som her. Les hele anmeldelsen.

Stop Loss

6/10

"Stop Loss" retter søkelyset mot viktige sider av krigen i Irak som er ukjent for mange, men filmens helgardering mot slutten ødelegger dessverre alt for mye. At den også havnet i nesten alle kjente klisje-feller trekker også noe ned på helhetsinntrykket. Den positive delen av filmen er dens skildring av problemene soldatene kan komme ovenfor når de er hjemme igjen. Dette er ikke en actionfylt krigsfilm. Den handler primært om soldater som blir lurt. Det har kanskje ikke noe med oss å gjøre, men man føler absolutt sympati for de soldatene som opplever det. Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen