Ukens kinopremierer - uke 24

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

The Happening

2/10

M. Night Shyamalan har med "The Happening" skapt et makkverk av de store, hvor manuskript, skuespill og regi er like sjelløs som menneskene som begår selvmord i filmen. Karakterer og ledetråder introduseres, men følges sjelden opp, og filmen har flere hull enn en sveitserost. Det er vanskelig for en i utgangspunktet stor Shyamalan-fan å innrømme det, men mye tyder på at dette kan være filmen som senker hans karriere til nye dybder. Spørsmålet man sitter igjen er ikke hva som forårsaket dødsfallene, men om regissøren vil klare å reise seg igjen. Les hele anmeldelsen.

The Incredible Hulk

6/10

"The Incredible Hulk" er tro mot tegneseriens karakterer, og skuffer sikkert ikke altfor mange fans. Handlingsgangen er passe forutsigbar, pyntet med en del flotte scener i grønn sjargong. Som publikum vrir du deg ikke i stolen verken av glede eller oppgitthet, selv om forholdet mellom Bruce og Betty får litt for mye oppmerksom. Det er ikke enormt utfordrende å henge med i denne filmen, og kjedsomheten lurer faretruende nærme. En typisk blockbuster med andre ord. Likevel, ikke gå glipp av den siste halvtimen. Den er absolutt verdt å vente på. Og drar filmopplevelsen opp på et nytt, deilig grønt, nivå. Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen