Ukens kinopremierer - uke 23

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

Drillbit Taylor

2/10

"Drillbit Taylor" har et anstrøk av underholdende sadisme underveis, men den baserer seg for mye på bløtkakehumor til at det blir virkelig morsomt. Den har underholdende og romantiske ingredienser, og er formet etter den klassiske amerikanske formelen om at underdogen går av med seieren. Det blir for mye av det gode. "Drillbit Taylor" står igjen som en film preget av kvantitet fremfor kvalitet. Den har nok sikkert et hjerte under det hele, men det er blitt skjult godt under hastverket med å få filmen ferdig. Les hele anmeldelsen.

Sex and the City

9/10

Mange TV-serier har blitt til filmer og flere skal det nok bli. Skulle man konstruert en mal over hvordan man kan lage en god film av en god TV-serie, burde ”Sex and the City” være et særdeles perfekt utgangspunkt. Den er tro til både rollefigurene og seriens konsept, og ikke minst til fansen. Man får fornyet vennskapet til gamle kjente og på turen blir man både rørt, trist, sint, glad, lattermild og ikke minst fornøyd. For dette er rett og slett helt fantastisk. Dette er "Sex and the City". Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen