Ukens kinopremierer - uke 22

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

En ekte mann

5/10

"En ekte mann" er en romantisk komedie med en grei dose romantikk, men dessverre uten noen særlig gode komiske elementer. Filmen er greit tidsfordriv for fans av genren, mens de som venter på en ny allmennappellerende romantisk komedie av typen "Love Actually" nok kan droppe denne. Les hele anmeldelsen.The Ruins

6/10

"The Ruins" er gjennomgående velspilt, og følelsen av å være strandet på en øde øy uten mulighet til å komme seg vekk har her fått en ny mening. Tidvis er denne filmen særdeles blodig og kvalmende uten at den blir spekulativ, og de med svake mager anbefales her å ta forhåndsregler. Til tross for at truslene i ruinene er en kul twist i seg selv, så skjemmes filmen av logiske brister og klassiske klisjeer man har sett flere ganger før. Men at "The Ruins" vil skremme deg og gi deg følelsen av hjelpeløshet er hevet over enhver tvil. Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen