Ukens kinopremierer - uke 21

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

How She Moves

3/10

”How She Move” er en film som prøver å fortelle oss en historie om en raknende familie, en jente som prøver å gjøre alt rett, et ungdomsmiljø som er preget av dop og hvordan man kan sette drømmene sine i bevegelse. Men den får det ikke riktig til. Filmen synker ned sammen med sin egoistiske hovedperson som gjør alt hun kan for å komme seg tilbake til privatskolen sin – inkludert å tråkke frem og tilbake på alle vennene sine. Det filmen faktisk klarer å formidle er at stepping til hip-hop er kult, men det er også alt den får til. Les hele anmeldelsen.

Indiana Jones og Krystallhodeskallenes rike

9/10

Spielberg og Lucas har med "Indiana Jones og Krystallhodeskallenes rike" omsider lykkes i å skape den mest komplette eventyrfilmen siden "Jakten på den Forsvunnede Skatten fra 1981. Mystikken og filmens arkeologiske fakta tviholder grepet om publikummet, det føles som vi selv er med på et eventyr der vi oppdager glemte sivilisasjoner og nærmest får føle kappløpet mot tiden og sovjetiske kommunister på kroppen. Filmmediet har alltid fremstått som det perfekte reisemiddel når man vil ta en pause fra hverdagen, og i selskap med Indiana Jones blir det aldri kjedelig! Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen