Ukens kinopremierer - uke 19

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

Doomsday

7/10

"Doomsday" er kanskje ikke den mest nyskapende filmen når det kommer til postapokalyptiske historier og klisjeene kommer som perler på en snor. Like fullt er det en gnistrende fortellerglød som syder gjennom hele produksjonen og Neil Marshall makter å fortelle en i utgangspunktet komplisert historie på en effektiv måte. Legg til et fett soundtrack så er du sikret en forrykende, blodig og underholdende actionfilm for alle billettpengene, men det fordrer at du tar den for nettopp dette. Les hele anmeldelsen.

Kirsebærblomster

3/10

"Kirsebærblomster" har gode skuespillere og ikke minst får den deg til å tenke over ditt eget forhold til dine foreldre. På papiret er dette en vakker kjærlighetshistorie, men filmen er så neddempet at den føles langtekkelig. Dörres manus er tidvis uengasjerende, og hun ødelegger den gode filmopplevelsen med unødvendige scener og overdreven bruk av klipping. Tilbake sitter man med en film som tilsynelatende skulle ha alle ingredienser på plass, men som ender med en bitter ettersmak. Les hele anmeldelsen.

Laban spøker

5/10

"Laban spøker" er skummel moro for de aller minste, og for familier med småbarn kan denne være verdt å sjekke ut. For de over ti år blir den nok litt for barnslig og pedagogisk, og kan således ikke være nødvendig å få med seg, med mindre en er spesielt interessert i skandinavisk animasjon. Les hele anmeldelsen.Margot at the Wedding

8/10

Dette er dramaet om generasjonen som oppløser konseptet om kjernefamilien, utspilt i et avsondret skogslandskap på Long Island. Skuespillerne gjør gode rolleprestasjoner. Ja, også Jack Black. Filmens fokus på familierelasjoner er stakkato. Baumback kjøper ikke Hollywoods mantra om handlingsutvikling. Noen ganger trenger ikke karakterene komme seg gjennom en erfaring og lære av det. Noen ganger holder det å raspe opp en busk, eller kutte ned et tre med en motorsag. Les hele anmeldelsen.

What Happens in Vegas

5/10

"What Happens in Vegas" er en tanketom underholdningsfilm som ikke helt klarer å treffe der den skal. Mange vil nok finne den underholdende, men de som er lei av Hollywoods klisjeer kan fint la den passere. Klippingen er tidvis engasjerende, men klarer ikke å redde filmen fra dens middelmådighet. Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen