Ukens kinopremierer - uke 16

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

Be Kind, Rewind

7/10

”Be Kind, Rewind” er rett og slett en artig film. Den leker med filmmediet og hyller VHS-filmen. Til tross for å være litt for lang og alvorstynget mot slutten er det absolutt en film verd å se. Kort sagt er filmen en av de bedre komediene som har kommet ut på en stund. Les hele anmeldelsen.

Funny Games

8/10

"Funny Games" er en vond og skrekkelig fortelling som gir deg som tilskuer en real omgang med mental juling. Den er riktignok en nyinnspilling og Haneke-fans vil vel stusse over nødvendigheten til filmen, da den er gjenskapt bit for bit. Likevel er det verdt å merke seg at filmen derfor er like god som originalen, bit for bit. Gå og se den! Du vil garantert tenke litt ekstra over fremstilling av vold og vår fascinasjon for det. Les hele anmeldelsen.

Innen familien

6/10

”Innen familien” kan kategoriseres som et lett, lystig drama som legger sterkere vekt på situasjons- og hverdagsbeskrivelser enn på å fortelle en driftig historie. Det er en neddempet film som forteller en gjenkjennelig historie om noe de fleste av oss kommer til å måtte forholde seg til en gang – pleien av våre foreldre. Filmen fungerer sikkert ikke for alle, men liker du Laura Linney eller Philip Seymour Hoffman, så er kinobesøket vel verdt. Les hele anmeldelsen.

Paranoid Park

8/10

”Paranoid Park” er simpelthen mye bra på en gang. Gus Van Sant har igjen laget en smart, dypsindig, klok, og ikke minst spennende og underholdende film. Og så må vi ikke glemme de vektløse skaterne da! La deg hypnotisere, det er verdt billettprisen. Les hele anmeldelsen.Superhero Movie

2/10

"Superhero Movie" kan summeres opp med en kjempestor fjert. Filmen er "Spiderman" ikledd promping og dårlige vitser som ble brukt opp allerede med "Scary Movie" i år 2000. Likte du de andre filmene i denne "parodiserien" kommer du nok til å synes superheltversjonen er både morsom og bra, men er du en av dem som ikke har så stor sans for bæsj-tiss-promp-humor burde du holde deg så langt unna denne filmen du overhode kommer, superkrefter eller ei. Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen