Ukens kinopremierer - uke 13

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

Bonneville

6/10

"Bonneville" må taes for det den er. Må en film nødvendigvis ha en sterk dramatisk utvikling for å underholde? Neppe. Dette er den feminine dramakomediens svar på slapstick-komedien eller splatterfilmen. Den leverer som forventet og forsøker aldri å være noe annet enn det den er. For noen dørgende kjedelig, for andre sikkert gjenkjennelig, varm og godhjertet. Så til mor: kanskje en film for deg? Les hele anmeldelsen.

Death Sentence

2/10

Du tenker kanskje at det er gammeldags å trekke frem moralske sider ved en film i en anmeldelse. Men jeg er her for å gjøre det trendy igjen! En film som stolt reklamerer for det verste i mennesket fortjener slakt. Henrettelse utført! Les hele anmeldelsen.

In the Valley of Elah

6/10

"In the Valley of Elah" er dessverre for lite engasjerende til tider, noe den lider av fra første sekund. Man blir allikevel rørt til tårer ved visse anledninger, men når historien er såpass ujevnt fortalt og noe av symbolikken går seg vill, sitter man igjen med en liten skuffelse i magen til en ellers god filmopplevelse. Tross alt har filmen en historie som byr på overraskelser, patos og refleksjon. Les hele anmeldelsen.

Vantage Point

7/10

"Vantage Point" er en meget underholdende film med en original oppbygging og spennende actionsekvenser. Om du klarer å legge igjen din logiske sans hjemme, så vil du få mye ut av denne fartsfylte thrilleren, for det gjelder å ta den som den er, og ikke henge seg opp i trivialiteter. Les hele anmeldelsen.

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen