Ukens høydepunkter

Vi vet at enkelte av leserne våre er litt for opptatte med å feriere til å følge med på alt vi skriver. Her er redningen: En liste som gir deg full oversikt over de viktigste mobilbegivenheten gjennom uken vi har passert.

Nyheter og begivenheter

Les Bøy og tøy mobilen din

Bøy og tøy mobilen din

Forskere har funnet en metode som gjør det mulig å lage mobiler som kan bøyes og tøyes. Hva sier du for eksempel til å ha mobilen rundt håndleddet?

Les hele saken »

Nokia utvider N-Gage-støtten

Les Nokia utvider N-Gage-støtten

Nå gjelder ikke Nokias spillsatsing bare N-serien. Produsenten har akkurat ført opp Xpressmusic 5320 på kompatibilitetslisten, i samme slengen som N78 og N96 kom på listen.

Les hele saken »

Tidenes råeste mobil?

Les Er dette tidenes råeste mobil?

Samsung har lansert en teknobombe av en mobiltelefon, som slår det meste ned i støvlene. I8510 har nemlig GPS, 16 GB minne, super-3G med 7,2 Mbps hastighet, Wi-fi og en hel del annet.

Les hele saken »

Tele2 tar en One Call

Les Tele2 tar en One Call

One Call har i den siste tiden latt sine kunder ringe gratis inntil de når en viss pris på mobilregningen. Nå gjør Tele2 det samme, og lar deg ringe for opptil 175 kroner
helt uten å sende deg en eneste mobilregning.

Les hele saken »

Creative har lansert ny spiller

Les Dette er Creatives nye spiller Creative Zen Mozaic har fått 16 GB minne, til tross for at størrelsen er beskjeden. Spilleren har imidlertid fått et ganske spesielt utseende.

Les hele saken »

3G på 900 MHz

Les Kjører 3G på 900 MHz

Nå har Telenor fått lov til å prøvekjøre 3G-hastigheter ved å installere UMTS-nettverk på 900 MHz-frekvensen som tidligere har vært forbeholdt GSM.

Les hele saken »

De første testene av Zen X-fi

Les De første testene av Zen X-fi

Denne musikkspilleren har Wi-fi og opptil 32 GB minnekapasitet. Nå har en rekke utenlandske nettsteder testet den nye multimediaspilleren, og godsaken er snart på vei til butikkhyllene.

Les hele saken »

Nytt tilbehør fra Sony Ericsson

Les Dette fjerner støyen for deg

Sony Ericsson har lansert et rekke nytt tilbehør. I porteføljen finner du nå blant annet øreplugger med støyfjerningsteknologi og to nye bærbare høyttalersett.

Les hele saken »

Les Walkman og Cybershot i samme mobil?

Walkman og Cybershot i én mobil?

Sony Ericsson har lansert en ny Walkman-mobil, som også skal gjøre en god jobb som mobilkamera. Produsenten lover revolusjonerende lydkvalitet, og kameraet knipser i fem megapiksler.

Les hele saken »

Les Se Sony Ericssons to nye

Enkle Walkman-mobiler fra Sony Ericsson

Sony Ericsson lanserte i samme åndedrag to enklere Walkman-mobiler, der den ene har fått skyvedesign og 3G, mens den andre har klassisk design og en vekt på bare 78 gram.

Les hele saken »

Guider og annet

Kan Nokia ta knekken på Iphone?

Les Kan Nokia ta ''kverken'' på Iphone?

Øystein W. Høie, daglig leder i Amobil, synes Nokia er vel sent ute med å lansere trykkskjermsmobiler. Men til gjengjeld kan de se ut som Nokia har en skikkelig godsak på vei.

Les hele saken »

 

Tester og sniktitter

Les Retrotest: Samsung P510

Retrotest: Samsung P510

Vi fortsetter med å teste gamle mobiler. I denne ukens utgave av retrofil holder vi oss langt fremme i bakhodet, og har funnet frem Samsung P510. Denne kamskjellstelefonen kan åpne seg selv ved at du trykker på en knapp.

Les testen »

Les Samsung S2

Test: Samsung S2

Samsung S2 er en skjermløs mikrospiller med en svært merkelig design. Samsidig gir den god lyd, og har mange funksjoner. Den nyte smart-tast-løsningen er også en svært smart løsning.

Les testen »

 

Les Chess Xzite

Chess Xzite

Vi har testet Chess Xzite. Dette er en telefon Chess har tatt inn til landet, og selger med sine egne abonnementer. Det gjør at telefonen har en god pris, og er et aldri så lite røverkjøp om du ikke er kravstor.

Les testen »

Les Samsung B300

Samsung B300

B300 er en liten koreansk fargeklatt med radio. Telefonen egner seg for deg som bare skal ringe og sende tekstmeldinger, og kanskje høre på nyhetene på vei til jobb. I tillegg bør du like designet ganske godt, for du får nemlig bedre alternativer til samme prisen.

Les testen »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen