Ukens forum-godbiter


(Skumring i Oblivion, skjermbilde fra Sundiver, forsidebildet fra tom waits for alice - begge fra Elder Scrolls-forumet)

Diskusjon.no - eller Hardware-nettverkets forum - holder stadig grunnen som det nest største i landet. Det er kanskje ikke tilfeldig, siden det kommer rundt 500 nye medlemmer hver uke, og det stadig åpnes nye kategorier og diskusjoner.

Oblivion for alle penga

Denne uken - og i hele april - har Elder Scrolls tatt helt av, takket være det enormt populære spillet Oblivion. Elder Scrolls-forumet er det mest leste i april, med 270 000 visninger og rundt 22 000 innlegg.

Her finner du et vell av nyttige poster, fra en guide til låsedirking, informasjon om ini-filen, til en innføring i skill-systemet, brukernes skjermbilder - og mange andre viktige spørsmål.

Bærbare PC-er?

Diskusjonene om bærbare PC-er er også en nyttig ressurs for å dele erfaringer og kunnskaper - spesielt når maskinene kanskje ikke har blitt testet enda. Hva sies for eksempel om det siste Coop-tilbudet?, eller om Dells Inspiron 9400? Dette er også et bra sted å spørre om hvor mye du får for 8000 kroner.

Mens vi er inne på maskinvare, har brukeren R@ge fått seg en helt rå PC - og postet en liten utfordring. Hvem blir førstemann til 10 000 poeng i 3DMark 06? (Det begynner også å bli en del erfaringsposter fra eiere av GeForce 7800 GS-kort)

Eget forum for Unix

Denne uken har *nix-brukerne fått to nye tilholdssteder, i BSD/Unix-kategorien og GNU/Linux - der sistnevnte er den største med over 100 000 innlegg.

Grunnen til denne splitten er for at det skal være enklere for Unix/BSD-brukerne å finne frem i jungelen av alle Linux-postene, ettersom det vel er snakk om noe i nærheten av to forskjellige religioner :)

Ikke bare tekno!

Når det kommer til stykket handler imidlertid forumet om langt mer enn bare teknologi, spill og datamaskiner. Her er et lit knippe tråder som handler om helt andre ting:

Ellers registrerer vi at tråden for å gjøre forumet til et større lag på Folding@Home fortsatt holder koken - mens webkafeen har klokket inn 29 099 poster, over 1455 sider som har blitt vist 367 087 ganger siden den startet!

Tips oss!

Har du sett noen nye, spennende eller store tråder i det siste? Eller har du funnet en spesiell tråd som fortjener litt ekstra oppmerksomhet? Send oss en et tips da vel!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen