Ukens flørt: W21S

W21S

  • Mål: 10,5 x 5 x 2,6 mm
  • Vekt: 133 gram
  • Marked: Asia
  • Laget av: Sony Ericsson

 

W21S er en av mange telefoner fra svensk-japanske Sony-Ericsson som ikke vil bli sluppet utenfor Asia. Enheten er en tradisjonell klapptelefon med enkle og elegante løsninger og lite overflødige detaljer.

Den store skjermen dekker nesten hele den øvre delen av telefonen, og har fått en grå ramme rundt. Tastene er markert av et rødlig skjær. Enheten ser nesten litt voldsom ut etter vår mening.

I lukket tilstand kommer imidlertid telefonens rene linjer og enkle design bedre frem i lyset. Det er ikke mye overflødig rot å sette fingeren på her.

 

Tastesettet til W21S er et av de flatere vi har sett. Knappene er ikke opphøyd i det hele tatt, noe som tar seg ganske bra ut. Legg merke til rullehjulet med tilhørende knapper for å bla til venstre og høyre.

Disse doble høyttalerene sparker nok mer fra seg enn det vi er vant til fra mobiltelefoner her til lands.

Når enheten er plassert i den spesiallagede holderen ser den ut som en helt naturlig del av et hvilket som helst kontormiljø.

I likhet med mange andre asiatiske telefoner kommer også W21S i flere forskjellige farger, henholdsvis energy red, healing silver og future white.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen