Ukens beste spill

Sniktitt: Colin McRae: Dirt 2
Sjanger: Bilspill
Plattform: PC/Xbox 360/PS3
Saken er at Colin McRae: Dirt 2 later til å bli et veldig godt arkadebilspill, med flott grafikk, tilfredsstillende racingfysikk og massevis av variasjon. Jeg håper fullversjonen får et større fokus på ekte rally enn sniktittversjonen har, for det er der spillets beste øyeblikk ser ut til å ligge (i alle fall om jeg skal dømme etter min begrensede sniktittutgave), men den store blandingen forskjellige typer disipliner funker faktisk ganske godt når alt kommer til alt.

Les hele artikkelen på Gamer.no her.

Sniktitt: Risen
Sjanger: Rollespill
Plattform: PC

Det kan kanskje virke uoriginalt av utvikleren å fortsette i samme sti som Gothic-serien allerede har tråkket opp, men det er rett og slett så gøy å spille Risen at mangelen på nyvinninger ikke betyr noe. Noe nytt er det i hvert fall: Grafikken er bedre, spillet er mer stabilt, oppdragene er lettere å forstå og kamp er mye mer utfordrende og variert.
Det er flere svakheter ved betaversjonen jeg regner med blir fikset til spillets utgivelse, men ingen av de har vært store nok til å hindre meg i å virkelig nyte å spille Risen. Dette tror jeg blir et knallsterkt rollespill som kan by på utrolig mye underholdning for svært mange. Jeg kan vel egentlig kun avslutte denne sniktitten med å si en ting: Fansen har all grunn til å glede seg stort.

Les hele sniktitten hos Gamer.no her.

Sniktitt: Batman: Arkham Asylum
Sjanger: Action
Plattform: PC/Xbox 360/PS3

Som de fleste andre spillere med litt vett i panna og noen år på baken har jeg lært meg å stille meg skeptisk til lisensierte superheltspill, og selv om jeg faktisk har gode minner fra Batmans eskapader på Commodore 64 og Amiga var Batman: Arkham Asylum en tittel jeg ærlig talt ikke hadde veldig høye forhåpninger til. Derfor ble jeg positivt overrasket over sniktittversjonen – dette er ikke bare en solid tittel, det er et spill som kan bli et absolutt høydepunkt i spillhøsten. Spillet formelig oser Batman-stemning, og leverer en svært engasjerende blanding av sniking, kamp, plattformaction og etterforskning i miljøer som er åpne nok til at du får friheten du trenger til å spille på dine premisser.

Les hele artikkelen på Gamer.no her.

Oppdatert inntrykk: Age of Conan
Sjanger: Online rollespill
Plattform: PC

Jeg likte virkelig å spille Age of Conan igjen nå, men jeg savner likevel den grad av dybde som holder folk virkelig interessert i et spill over lange perioder. Her mener jeg utviklerne fortsatt har en stor jobb foran seg, for lite av hva som har kommet så langt av oppdateringer har klart å rette på dette problemet.

Les hele artikkelen på Gamer.no her.

Demo: Hearts of Iron III

Sjanger: Strategi
Plattform: PC

Et såpass avansert spill kan selvsagt være litt vrient å lære uten hjelp, så demoen inkluderer også spillets øvingsdel for å gi deg en god start på opplevelsen.

Les hele artikkelen på Gamer.no her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen