Ukens viktigste saker

Her er høydepunktene fra uken som straks er over.

Uka er snart over, og vi oppsummerer de siste syv dagene. Det har vært gode kommentarer, Metallica, VLC og et skjermkort som ikke gir deg hodepine på grunn av viftestøyen.

Her noen av de viktigste sakene:

Billig og kjælen bærbar

Den er ikke perfekt, Asus VivoBook S200. Men hva kan du egentlig forvente av en 11,6-tommer med berøringsskjerm til drøye 4000 kroner? Om du ser etter en inngangsbillett til Windows 8 på bærbare med touchskjermer, kanskje dette er veien å gå.
Les hele testen her »

Nå kan SSD-er få "evig liv"

Taiwanske forskere har funnet ut at de kan øke levetiden til SSD-er og andre lagringsmedier basert på flashminne. Alt du trenger å gjøre er å varme opp minnebrikkene til 250 grader i noen timer... men det er jo enklere sagt enn gjort. Så forskerne jobber i stedet med å få på plass ørsmå "varmeovner" på minnebrikkene.
Les hele saken her »

– Norge trenger Piratpartiet

Mens Internett har fått lov til å forandre Ola Nordmann og samfunnet vi lever i, har norske lover og regler ikke klart å følge med i samme takt. Resultatet er at mannen i gata daglig bryter loven – gjerne uten å være klar over det selv. Myndighetenes løsning er mer overvåkning.
Les hele kommmentaren av Håkon Wium Lie her »

VLC ber om hjelp

Den populære mediespilleren VLC vil gjerne inn som en egen applikasjon i Windows Store – med berøringsvennlig grensesnitt, samt støtte for Windows RT og Windows Phone. Men for dette trenger de penger til utvikling, og håper at mange vil gi en liten slant.
Les hele saken her »

– Er ikke Windows 8 som før? Det var ille!

Windows 8 gir en annerledes opplevelse enn de fleste er vant til, og derfor vil folk heller ikke nykomlingen en sjanse. Men Windows 8 er slett ikke noen katastrofe, mener James Bjerkholt.
Les hele kommentaren her »

Perfekt skjermkort for deg som hater hylende vifter

Ta ett stykk populært skjermkort, overklokk det og smekk på en eksepsjonelt stillegående og effektiv kjøler. Da får du HIS HD 7950 IceQ Boost Clock, støyallergikerens nye bestevenn og superkompis.
Les hele testen her »

Spotify får stor overhaling

Den populære og stadig omtalte musikkstrømmingstjenesten Spotify viste fram en rekke kjekke nyvinninger tidligere denne uka. For ikke å glemme at de har sikret seg katalogen til Metallica.
Les hele saken her »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen