Ukens godbiter på Teknofil

Fik du med deg disse sakene?

Hver søndag framover vil vi gi deg en oversikt over de mest spennende sakene fra uken som gikk på Teknofil.no. Så stikker du innom på hviledagen, er du sikker på at du ikke har gått glipp av noe stort fra teknologiens verden.

I løpet av de siste syv dagene har vi fortalt deg om en helt ny type refleks, og vi har tittet på bilen hvor ingen skal dø.

Men det er langt ifra det eneste du burde få med deg.

Her følger en oversikt over noen av godbitene fra uken som gikk:

Disse PC-spillene er suverene julegaver

Når du er på utkikk etter et nytt spill til sønnen, nevøen eller faren i huset, er det ikke alltid lett å vite hvor du skal begynne. Derfor har vi nå satt opp forslag til julegaver innenfor åtte kategorier.
Sjekk ut oversikten »

Disse TV-ene bør du kjøpe til jul

Markedet bugner over med med forskjellige TV-er, og det kan være vanskelig å orientere seg og peke ut modellen du er på jakt etter. Vi har funnet frem de beste kjøpene, og plassert dem i seks forskjellige kategorier. Forhåpentligvis hjelper disse deg med å finne TV-en som er perfekt for deg.
Se hvilke TV-er vi anbefaler »

Ny speilrefleks til jul?

Det finnes nesten ikke dårlige speilreflekskameraer på markedet, men noen gir allikevel litt mer for pengene enn andre. Vi er her for å gi deg oversikten.
Se hvilket kamera som passer for deg »

NASA planlegger ny Mars-rover

Det pågående Curiosity-oppdraget på Mars har høstet mange lovord og stor interesse blant folk og organisasjoner verden over. Roveren Curiosity har trillet rundt på den røde planeten i rundt fire måneder, og allerede nå kunngjør NASA at de vil sende enda en rullende robot til Mars i 2020.
Les hele saken her »

Far lagde flyvende drone for å passe på sønnen

En far i den amerikanske delstaten Vermont fikk nok av å gå fram og tilbake til bussholdeplassen i vinterkulda for å følge sønnen, og kokte i hop en noe kontroversiell løsning på problemet.
Les hele saken her »

Denne PC-en gir ordet «robust» ny mening

Er du en som lar dine frustrasjoner over trege nettsider eller buggete programmer gå ut over den stakkars maskinvaren? Da bør du snuse på denne datamaskinen. Den tåler nemlig å bli kjørt over av en bil, spylt ned av vann og bli generelt banket opp av PC-mishandlere.
Les hele saken her »

Har du vært avlogget lenge?
Les også: Forrige ukes godbiter på Teknofil

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen