Ukens godbiter på Teknofil

Fik du med deg disse sakene?

Hver søndag framover vil vi gi deg en oversikt over de mest spennende sakene fra uken som gikk på Teknofil.no. Så stikker du innom på hviledagen, er du sikker på at du ikke har gått glipp av noe stort fra teknologiens verden.

I løpet av de siste syv dagene har vi fortalt deg om de fancy duppedittene til en nordkoreansk snikmorder, og vi har gitt deg tips om de beste spill-PC-ene.

Men det er langt ifra det eneste du burde få med deg.

Her følger en oversikt over noen av godbitene fra uken som gikk:

Ute etter billige julegaver?

Er du på jakt etter billige gaver til jul? Vi har samlet en rekke rimelige datadingser til ulike bruksområder i denne oversikten. Disse varene vil koste deg mindre enn en tusenlapp, og i de fleste tilfeller under 500 kroner.
Sjekk ut oversikten »

Windows 9-detaljer lekket

Denne uken har det dukket opp rykter om Windows 9, kun en måned etter lanseringen av Windows 8. Etterfølgeren har visstnok fått kodenavnet «Blue», og kan være et tegn på at Microsoft begynner med årlige oppdateringer av operativsystemet sitt.
Les hele saken »

Milliardær vil sende 80 000 mennesker til Mars

Milliardæren Elon Musk har storstilte planer for menneskeheten. Via sitt private romfergeprogram ønsker han å sende 80 000 mennesker til Mars i året. Her skal vi sette opp en koloni, men det er fremdeles mange utfordringer i vente før Musk kommer i mål.
Les hele saken her »

Månedens anbefalte iPhone- og iPad-spill

Blant spillene til iPhone og iPad forrige måned, anbefaler vi blant annet fortreffelig ordlek, et knallsterkt gratis rytmespill, opp-ned-Tetris som faktisk virker, et fantastisk løpespill der nevekamp er hovedingrediensen og Angry Birds Star Wars.
Les hele saken her »

9-åring fikk Ole Brumm-maskinen sin beslaglagt

Finsk politi beslagla Ole Brumm-PC-en til en ni år gammel jente etter at hun lastet ned et popalbum på The Pirate Bay. Dette har fått mange til å rette kritikk mot finske piratjegere. Jenta har senere fått tilbake PC-en etter at familien inngikk et forlik.
Les hele saken her »

Googles nye spill forandrer virkeligheten

Skillet mellom spill og virkelighet blir visket ut med Googles nye mobilspill Ingress. Ved hjelp av utvidet virkelighet dukker dataskapte objekter tilsynelatende opp i virkeligheten, og du må dra på skattejakt rundt omkring for å sanke poeng.
Les hele saken her »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen