Ukens godbiter på Teknofil
Teknofil

Ukens godbiter på Teknofil

Fik du med deg disse sakene?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hver søndag framover vil vi gi deg en oversikt over de mest spennende sakene fra uken som gikk på Teknofil.no. Så stikker du innom på hviledagen, er du sikker på at du ikke har gått glipp av noe stort fra teknologiens verden.

I løpet av de siste syv dagene har vi guidet deg om hvilken hjemme-PC du bør kjøpe, og vi har gitt deg tips om nerdegaver til småbarn.

Men det er langt ifra det eneste du burde få med deg.

Her følger en oversikt over noen av godbitene fra uken som gikk:

Her er de perfekte mobilene å gi til jul

Mobiltelefoner er alltid populære julegaver, men det kan være vanskelig å vite hva man bør velge. Vi har derfor plukket ut ni ulike modeller som passer til ulike målgrupper.
Les hele saken her »

Vi kårer Norges beste nettbrett

Her er 10 nettbrett som duger til både nytte og underholdning. Hvilket brett som er det rette for deg er til syvende og sist avhengig av hva du vil bruke det til, men du finner garantert ett som passer i denne saken.
Les stortesten »

Curiosity kan ha funnet spor etter liv på Mars

Har Curiosity funnet liv på Mars? Det er det mange som tror etter at det ble kjent at NASA har gjort en oppdagelse på den røde planeten. Rykter og spekulasjoner har deretter eksplodert på nettet etter at organisasjonen har valgt å holde tett inntil videre.
Les hele saken her »

10 tekno-spådommer som slo helt feil

Stoler du blindt på alle teknologi-guruene som forteller om hvordan framtiden blir? Det er det ingen grunn til. Ser vi tilbake i historien, viser det seg at de selv klokeste hodene kan ta grundig feil.
Les hele saken her »

Denne utstillingsdukken holder øye med deg

Har du noen gang ruslet i en klesbutikk og kjent en snikende følelse av at prøvedukken iakttar deg? Det kan godt hende at din fornemmelse stemte. Fem klesbutikkjeder skal nemlig ha tatt i bruk en ny måte å kartlegge sine kunder på.
Les hele saken her »

Nå kan du mate bikkja fra mobilen

Hender det at du glemmer å mate hunden din før du dro hjemmefra? I så fall bør du sjekke ut det nye produktet Pintofeed. Denne fjernstyrte fôr-dispenseren lar deg mate kjæledyret ditt fra smarttelefonen.
Les hele saken her »

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen