Her er ukens anbefalte apper!

Ukens apper til Windows Phone, iPhone og Android

Her er ukens anbefalte apper!

I ukens appoversikt kan du få hjelp til å snu mobilvideoen din riktig vei.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hjemmesnekret ukeblad

Det er bedre med en app i hånden enn ti fugler på taket. Kanskje det var det de tenkte, de som sydde sammen Flipboard. Uansett ble appen fin!

Ikke bare det, men den er også svært nyttig. For noen år siden, da iPad var ny og spennende, ble Flipboard en av de første appene som viste hva iPad var god for. Flipboard hentet informasjon fra Facebook, Twitter og nyhetskilder og presenterte alt i et interaktivt, personlig, digitalt magasin på iPaden. Og det så veldig pent ut. Men mye har skjedd siden. Flipboard har havnet på både Android og Windows Phone, og funksjonaliteten blir bedre for hver oppdatering.

Når du åpner Flipboard, får du mulighet til å logge deg på mange sosiale nettverk og tjenester, som Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Instagram, Flickr, Tumblr, SoundCloud og YouTube. I tillegg kan du følge kjendiser, vanlige folk og firmaer som er spesielt aktive på Flipboard, såkalte Magazine Makers. De lager egne Flipboard-magasiner om utallige emner, og det kan du også gjøre. Eksempelvis handler «Horizon Viewfinder» om fotografering, «Nerd Girl Revenge» handler om nerdete ting og kunst, mens «Ooh Rah Nation!» handler om US Marines-soldater.  Du kan søke navn, 30 000 emner og følge hva du vil. Flipboards algoritmer vil jevn og trutt servere deg nyheter om det du har valgt å følge.

Når du til slutt blar gjennom din egen Flipboard, vil Twitter-meldinger, nyheter, emneoppdateringer og Facebook-innlegg se ut som de er publisert i et magasin. Og det stemmer jo, på sett og vis. Ditt eget magasin, fullt av ting du har fortalt Flipboard at du vil lese, kommentere og dele.

Flipboard

Format: iPhone, Android og Windows Phone
Pris: Gratis

Last ned til iPhone »  Last ned til Android »  Last ned til Windows Phone »

Den neste appen gjør smalfilm bred!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen