Uke 50mm

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Våre brukere gjør det med 50mm - i alle fall i uke 50. For andre året arrangeres "uke 50mm" på brukernes eget initiativ.

Man vinner ingen ting og konkurrerer bare mot seg selv, men som en fotografisk øvelse er det å begrense seg til 50mm brennvidde svært nyttig trening av blikket. Man må tenke komposisjon og posisjon på en helt annen måte enn før, og resultatet kan være bilder man ikke trodde man kunne få til.

Fjorårets "uke 50mm" resulterte i mange gode bilder som kan ses her.

Vil du delta i årets uke 50mm er du ennå ikke for sent ute, om du melder deg på i dag. Det gjør du her, og ønsker du å diskutere utfordringen med andre lesere kan du gjøre det her. Du må ha et 50mm fastobjektiv for å delta, men har du ikke det arrangeres det også en "wannabe uke 50mm" for de som har zoomobjektiv som de ønsker å kun bruke på ca 50mm brennvidde i uken som kommer. Påmelding til denne finner du her, og diskusjon her.

For å delta må du selvsagt være medlem av forumet vårt. Det koster ingen ting å bli medlem, om du ikke allerede er det, og det er gjort på et øyeblikk på denne siden.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen