Ukas unødvendige moroting

Visse ting er nødvendige for alle fotofans verden over, mens andre duppeditter kanskje ikke har noen direkte innvirkning på selve kameraopplevelsen. Likevel finnes det et hav av sistnevnte tilgjengelig på nett. Denne uken viser vi deg tre av disse:

Foto: Chase Lewis
Foto: Chase Lewis

Allerede blitt bitt av pinholekamera-basillen eller ønsker å ta dette til et nytt nivå? Hvorfor ikke bygge ditt eget pinholekamera av legoklosser?

Les også: Ukas unødvendige moroting

For deg som er fan av både legobygging og kamerautstyr, skal det nå også være mulig å ta bilder med ditt eget pinholekamera. Ved å bruke samme teknikk som når man lager et pinholekamera av papp, skal det også være mulig å gjøre dette med legoklosser. Noe som bildet over tydelig viser. Foreløpig finnes det ingen “hvordan det gjøres-guider” på akkurat dette, men Chase Lewis, skaperen av cameraet på bildet over, gir deg et lite innblikk i hvordan dette gjøres.

Det har alltid vært en utfordring å få barn til å interessere seg for sine hobbyer. Og dette gjelder dessverre til en viss grad også fotoutstyr. Nå hevder skaperne av leketøyet “Zoom” at dette skal ha blitt mye enklere etter at de nå har lansert sitt nye leketøy. Hvis du vil at dine barn skal vokse opp med den samme kjærligheten til fotografering som du har, kan du prøve å “hjernevaske” dem ved gi dem fotografering-relaterte leker fra en ung alder. "Zoom" er egentlig et forstørrelsesglass som kan stilles manuelt. At leken er designet som et kamera gjør hele opplevelsen ekstra morsomt mener vi. Leken kan bestilles via zwindups for fem dollar.

Les også: Dette kommer i mars

Våren er her og det betyr at man før eller siden må kjøpe et par nye t-skjorter til sommervarmen som sakte, men sikkert nærmer seg. Er du en av dem som liker å skille deg ut med morsomme motiver på t-skjortene, kan denne t-skjorten være midt i blinken. Disse får du kjøpt på Amazon for ca 25 dollar.

Klikk her: For Chase Lewis` pinholekamera-guide

Klikk her: For leken Zoom

Klikk her: For t-skjortene

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen