Ukas unødvendige moroting

Visse ting er nødvendige for alle fotofans verden over, mens andre duppeditter kanskje ikke har noen direkte innvirkning på selve kameraopplevelsen. Likevel finnes det et hav av sistnevnte tilgjengelig på nett. Vi viser deg tre av disse:

Merk viktige nøkler med denne holderen: Med med F-stop Searching Key Caps vil du lett kunne vite hvilke nøkler som er viktigst for deg. Ifølge produsenten skal disse være enkle å sette på og gjøre det enda morsommere å låse døren når du drar hjemmefra. De kommer i tre forskjellige farger og vil koste ni dollar, ifølge produsenten.

Les også: Oppgrader IPhone med 300mm objektiv

Har du en IPhone, men ønsker deg også et gammeldags Leica, Elago eller Polaroid kamera?

På amazon.com finnes det en haug med kameraskins til til IPhone. Prisene varierer veldig og kan koste mellom et par dollar til flere titals dollar.

Å ta bilder av småbarn er ikke alltid like enkelt, spesielt når du er på jakt etter å få deres oppmerksomhet. Her er en morsom oppfinnelse for de av dere som sliter med å få dem til å se i kamera. Små heklede dyr som du setter rundt kameralinsen, vil gjøre det enda enklere å trekke oppmerksomheten mot kameralinsen.

Les også: Trekk raskt og skyt fra hofta

Smart idé, og selvfølgelig finnes det varianter for både kompaktkameraer og speilreflekskameraer. Prisen på disse dyrene vil koste rundt $ 10 hver. Du kan finne dem på Etsy.

Her finner du nettbutikkene til disse duppedittene: For de heklede dyrene

Klikk her: For kameraholdere

Klikk her: For IPhone skins

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen