Ukas unødvendige moroting

Bortkasta penger eller nødvendige gadgets? Du bestemmer!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Når man kjører en slik artikkelserie som vi gjør, er vi avhengige av morsomme nok gadgets for å holde det gående over tid, derfor har vi måttet ta en liten pause fra skrivingen om dette temaet.

Men nå er vi tilbake med nye spennende produkter som kanskje ikke helt egner seg for fotograferingen. Likevel er de morsomme å ha dersom du samler på kameraeffekter og har litt penger til overs når det viktige kamerautstyret er kjøpt inn.

Designen, objektivet og størrelsen er så lik de ekte varene at det er nesten uhyggelig! Til og med LCD-skjermen har de gjort riktig. Og nei, dette er ikke et Canon-kamera slik alle tror, men derimot en portabel MP3 spiller/høytaler til PC-en, mobilen osv. Ikke bare kan du koble til en minnepinne og spille av musikk, den leser også musikkfiler fra SDHC-kort. Denne "Caoon"-høytaleren/mp3-spilleren koster hele 82 dollar , ikke den billigste spilleren akkurat, men absolutt noe som vil imponere selv den største kamerafreaken der ute. Mange mener at denne enheten er litt "over the edge", men det jo også meningen med produktet.

Er du derimot fan av uvanlige klokker til overkommelig pris bør du ta en titt på denne klokken fra Photojojo.com. Istedenfor å vise tall for hver hele time viser klokken tall tilsvarende vanlige blenderåpninger (2.8, 4, 5,6 og så videre). Den koster mellom 30 og 40 dollar , noe som ikke er så mye tatt klokkens originalitet i betraktning. Sikkert morsom og rimelig bursdagsgave for kameraentusiaster som har "alt".

Den siste gadgeten er kanskje ikke så unødvendig som de to andre vi har nevnt over, likevel er den morsom og noenlunde rimelig. I dagens digitale verden er selvfølgelig USB-minnepinner viktige og er du ganske lei av de vanlige, kjedelige alternativene på markedet bør du absolutt ta en titt på denne. I likhet med høytalerne ser også denne dingsen ut som et kamera og har 4 GB med minne. Ikke så mye kanskje, men sikkert et morsomt arbeidsredskap å bruke iblant. Prisen er heller ikke så skremmende, 20 dollar er ikke så veldig mye synes vi.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen