Ukas spillanmeldelser
Teknofil

Ukas spillanmeldelser

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Om du ikke er på fjellet denne påsken så har du kanskje en ypperlig anledning til å sette deg ned i ro og mak og teste et par nye spill. Gamer.no har skilt klinten fra hveten for deg og her er ukas spillanmeldelser:

Wanted: Weapons of fire

Genre: Tredjeperson skytespill
Plattform: Xbox 360, PS3 (testet), PC
Karakter: 3/10

I spillet Wanted: Weapons of fire spiller du Wesley Gibbons, en kontorrotte som plutselig blir snikmorder i mesterklassen. For å gjennomføre din nye jobb må du bruke taktikker som å ta dekning, skyte blindt rundt deg og drap med presisjon på en effektiv måte. Underveis i spillet får du også spille i form av andre karakterer, noe som skaper en viss variasjon i spillet.

Dessverre er spillet for ensformig til at det makter å overbevise. Du kan interessant nok skru kuler for å treffe fiender som gjemmer seg bak en vegg, men når dette blir det eneste som fremhever spillet blir det for lite å ta av. Du vil etter kort tid bli lei både action og historie, da er det kanskje like greit at det hele ikke varer i mer enn seks timer.

Les hele anmeldelsen hos Gamer.no.

Ninja Blade
Genre: Action
Plattform: Xbox 360
Karakter: 7/10

I spillet Ninja Blade spiller du Den sprutgale ninjasoldaten Ken som kaster seg ut fra fly uten fallskjerm og satser på å overleve fallet ved å drepe noen på vei ned. Uheldigvis har Tokyo blitt utsatt for en lei infeksjon som smitter uskyldige innbyggere og forvandler dem til irritable demoner av forskjellige slag. Snart er Ken menneskehetens eneste håp. Hele historien fortelles med en absurditet som forsterker hele spillet. Her er det blodig slakt og heseblesende oppgjør som står i fokus.

Spillet har noen mangler, men serverer likevel et godt stykke action. Om du drømmer om å leke nnja i sakte film er dette et godt spill og brettene gir en viss variasjon. Spillet vil nok ikke bli en klassiker, men gjør nytten som underholdning.

Les hele anmeldelsen hos Gamer.no.

OneChanbara: Bikini Samurai Squad
Genre: Slosspill
Plattform: Xbox 360 (testet), Wii
Karakter: 2/10

Dette noe ukjente spillet er det få som har hørt om og det skal du egentlig være veldig glad for. I rollen som bikinikledde, storbrystede kvinner med forhekset blod skal du ut og slakte Zombier. Spillet har mye blod å by på og en evig strøm av vandøde. Dessverre er spenningen og underholdningsnivået på et lavnivå.

Kort sagt skal du være utrolig glad i både blod, bikinier og zombier om du faller for dette svært enkle spillet.

Les hele anmeldelsen hos Gamer.no.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Genre: Action
Plattform: Nintendo DS
Karakter: 8/10

Mildt sagt kan du være lykkelig for at GTA-serien endelig har kommet til Nintendo DS. I dette spillet skal du på tradisjonelt vis utføre oppdrag som drapsmann, bilfører og doplanger i rollen som kineseren Huang. Spillet foregår i fugleperspektiv og tar effektivt nytte av Nintendo DS sin berøringsskjerm.

Grafikken i spillet er imponerende og de korte skytefokuserte oppdragene passer ypperlig for bussturen på vei til jobb om morgenen. Men historien kunne godt blitt fortalt på en litt mer levende måte. Likevel er GTA: Chinatown Wars et av de beste spillene du får kjøpt for Nintendo DS som med dette endelig har blitt voksen.

Les hele anmeldelsen hos Gamer.no.

The Godfather II
Genre: Action
Plattform: Xbox 360, PC (testet), PS3 (testet)
Karakter: 5/10

The Godfather II handler ikke overraskende om mafiaens herjinger. Til forskjell fra filmene spillet er basert på står volden her i konstant fokus. Det blir fort vel mye av det gode, da dette spillet på mange måter fremstår som GTAs prepubertale nevø. Spillet går ut på at du skal bygge ditt helt eget mafiaimperium, noe du i stor grad gjør ved å ta livet og banke opp dine fiender gjennom flere oppdrag. Her hadde det vært mer interessant om utviklerne la inn alternative løsninger for å nå målet. Mafiaen var i virkeligheten tuftet på trusselen om vold og ikke nødvendigvis den faktiske bruken, dette kunne spillet tjent på å gjenspeile.

Om du liker de originale filmene bør du holde deg unna spillet. Det fremstår mer som en fornærmelse enn som en hyllest. Men om du er av typen som liker simpel og tanketom underholdning, så fungerer spillet godt.

Les hele anmeldelsen hos Gamer.no.

Andre nyheter fra Gamer.no denne uken:

Les om Funcoms nyeste spill.
Konami henter erfaring fra ekte soldater i nytt Irak-spill.
Disse spillene kan du laste ned fra nett nå.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen