Ukas godbiter på Teknofil

Fikk du med deg disse sakene?

Hver søndag gir vi deg en oversikt over de mest spennende sakene fra uka som gikk på Teknofil.no. Så stikker du innom på hviledagen, er du sikker på at du ikke har gått glipp av noe stort fra teknologiens verden.

Denne uka har elektromessen CES 2013 holdt det gående i Las Vegas, og vi har sett mange spennende lanseringer. Blant nyhetene er Samsungs mystiske nye TV, prisen på de første OLED-TV-ene i Norge og spennende ny spillteknologi fra Microsoft. I tillegg meldes det om at USB blir dobbelt så raskt.

Men det er langt ifra det eneste du burde få med deg.

Her følger en oversikt over noen av godbitene fra uka som gikk:

Har du Live Messenger må du bytte nå

Microsoft legger den den gamle traveren Live Messenger, chattetjenesten som ble flittig brukt av Internett-gjengere på slutten av 1990-tallet og utover 2000-tallet. Nå er det Skype som tar over.
Les hele saken »

Pebble-klokken er rett rundt hjørnet

Den smarte klokka Pebble er endelig på vei til markedet etter flere utsettelser. Klokka kobler seg opp mot smarttelefonen din og kan blant annet vibrere når du mottar e-post, SMS eller en oppringning.
Les hele saken »

Store forandringer for Play.com

Det står ille til med den britiske nettbutikken Play.com om dagen, takket være statlige reguleringer. Nettbutikken slutter å selge spill selv og blir en ren markedsplass.
Les hele saken »

Verdens største 4K OLED-TV

Det har vært mange OLED-nyheter fra CES denne uka, men denne TV-en fra Panasonic har imponert mest. Den kan skilte med den slanke og energieffektive OLED-teknologien, samtidig som den har den gedigne oppløsningen 4K.
Les hele saken »

Nå kan du bli marsboer

Selskapet Mars One har store ambisjoner om å etablere en koloni på Mars innen 2023. Nå kan du søke om å bli en av de utvalgte astronautene, og her er kravene.
Les hele saken »

Dette kan skje de neste 150 årene

Hva kommer til å skje de neste 150 årene? BBC har samlet inn spådommer fra en rekke kilder, og har lagd herlig infografikk som vi alle kan sikle på.
Les hele saken »

Til slutt: Bruker du Java? Da bør du deaktivere det.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen