Udødelige Romero med flere zombie-planer

Med "Night of the Living Dead" (1968), "Dawn of the Dead" (1978) og "Day of the Dead" (1985) fornyet Romero på egen hånd zombiesjangeren tre ganger i løpet av tre tiår. Så tok det i overkant av tyve år før regissøren igjen vendte tilbake til de døde med filmen ”Land of The Dead” (2005). I år kommer ”Diary of the Dead” og nå avslører Romero at enda en film er planlagt, melder nettstedet bloody-disgusting.com.

Fortsettelse

Romero vender alltid tilbake til zombiene. Nå kommer snart en ny historie om de udøde.
Romero vender alltid tilbake til zombiene. Nå kommer snart en ny historie om de udøde.

Romeros nyeste zombiefilm ”Diary of the Dead” går for fulle hus på Toronto internasjonale filmfestival. Derfor har det allerede begynt å versere rykter om en sjette zombiefilm fra den 67 år gamle regissøren.

I et intervju med bloody-disgusting fortalte Romero at hvis ”Diary of the Dead” blir populær, så skriver han gjerne enda en film. Plottet på en eventuelt ny film vil fortsette der ”Diary” slutter.

”Diary of the Dead” handler om en gjeng filmskolestudenter som, mens de selv lager en skrekkfilm, oppdager et ekte zombieutbrud. Som en hver god filmstudent ville ha gjort benytter de anledningen til å fange det hele på film.

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen