U2 utsetter album

Det har blitt offentliggjort på U2s hjemmeside at deres splitter nye studioalbum som etter planen skulle være ute i butikkhyllene i november, har blitt satt på vent til 2009.

Finpussing og bearbeiding

Bono forklarer på U2.com at forsinkelsen skyldes at bandet fortsatt holder på å bearbeide det nye materialet:

U2s
U2s "How to Dismantle an Atomic Bomb" gikk rett til topps i 2004. Spørs om ikke irene får nok en høydare med neste års utgivelse.

-For en stund tilbake tenkte jeg at vi endelig hadde et ferdig resultat, men så tenkte jeg - hvorfor komme opp fra jorda allerede nå hvis det er mer verdifullt å innhente?

Satser på sterkt comeback

Bono forteller også at det er hele femti eller seksti nye aktuelle sanger, og uttaler videre:

-Vi er klar over at vi må overgi oss snart, men vi vet også at de fleste ikke ønsker et nytt U2-album med mindre det er det beste albumet noensinne, og legger til - det må være vårt mest innovative, mest utfordrende album. Hva er ellers vitsen?

Navnløst

Det nye albumet, der U2 har returnert til samarbeidet med tidligere samarbeidspartnere som Brian Eno og Steve Lillywhite blir etterfølgeren til den suksessrike "How to Dismantle an Atomic Bomb" som ble utgitt i 2004.

Det er ennå ikke helt fastslått hva det nye albumet vil hete, men det har blitt spekulert ut ifra rykter at albumet vil få navnet "No Line On The Horizon". Vi kan ikke annet enn å vente - og glede oss.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen