Tyv avslørte seg selv

Hvis man vil lykkes med et ran, så kreves det gjerne et visst minimum av planlegging. Det er spesielt viktig å passe på at man ikke avslører sin egen identitet, siden sjansene da øker sterkt for å bli tatt på fersken.

Denne historien handler om en av de som droppet planleggingen og gikk rett på sak. Han hadde riktignok frekventert ransstedet før han begikk ugjerningen. I hans tilfelle var nok ikke det så lurt.

Selve ranet hadde han forberedt litt bedre. Han kuttet telefonlinjen til butikken og armerte seg med en lommekniv. Ved hjelp av denne truet han til seg innholdet i kassen. Da han stakk av fra åstedet var han nok den eneste som ikke skjønte at han hadde gått i sin egen felle for lengst.

To timer før han ranet Bakersfield Wireless i Californua hadde han nemlig avlagt et besøk i den samme butikken. Han ville kjøpe seg en ny mobiltelefon. Om den skulle brukes i sammenheng med det senere ranet, er uvisst. Da han kjøpte seg mobiltelefonen ga han fra seg sine personalia. Butkken hadde derfor all informasjon de trengte for å idenifisere han.

Mannen er nå etterlyst av politiet i Bakersfield. Han vil nok senere bli husket for denne forbrytelsen, som er et B-gjeng-medlem verdig.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen