Tynt fra Kodak

Den siste Kodachrome-filmen ble framkalt i sommer, men den drevne kamera(utstyr)produsenten holder det fortsatt gående. Easyshare M590 er det nyeste tilskuddet til Kodaks repertoar. Kompaktkameraet er utstyrt med en 14 megapikslers bildesensor og en innebygd linse tilsvarende 35-175 mm.

På det smaleste måler M590 kun 1,5 cm, og er dermed det tynneste kameraet med 5x optisk zoom i verden, ifølge produsenten selv. Men Kodak kan mer enn å holde kameraene sine slanke, dette eksemplaret kan blant annet rutte med opptaksmuligheter for HD-video, optisk bildestabilisator og ansiktsgjenkjenning. Skjermen er av typen LCD og måler 2,7”(6,9cm) diagonalt, med den nokså vanlige oppløsningen på 280 000 piksler.

Navnet, Easyshare, kommer av at skal være enkelt å dele bilder tatt med kameraet, dog må du nok gå via pc’en først. Funksjonen fungerer i praksis ved at du merker bilder(på kameraet) som du ønsker å dele på nettsteder som Facebook, Flickr og Youtube. Bildene blir deretter automatisk lastet opp så fort du kobler M590’en til en pc som har Internett-tilkobling.

Kameraet vil bil produsert i fargene sølv, rød og lilla, og blir sluppet på markedet i løpet av høsten til en veiledende pris på £169,99, tilsvarende i overkant av 1600 norske kroner.

M590 vil bli å få i tre farger.
M590 vil bli å få i tre farger.

Les også: Micro Four-Thirds gjør deg attraktiv

Les også: Fototreff i Halden

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen