Tynnere og tynnere

Det kan virke som om de koreanske mobilprodusentene har kommet frem til at de ikke kan fortsette med megapikselspiralen. De har nemlig roet ned tempoet på produksjonen av pikselmonstre i fem, åtte og ti megapikselklassen.

I stedet har koreanerne braket sammen med produsenter i den nye verdensomspennende millimeterkrigen. Helt siden Motorola viste frem Razr- og Slvr-modellene sine har stort sett alle mobilprodusenter utenom Nokia og Sony Ericsson hevet seg inn i kampen om å ha den tynneste mobilen av dem alle.

I det siste har det imidlerid vært koreanere som har hatt de mest imponerende oppvisningene i tynt design, og LG, Samsung og VK Mobile har vært om hverandre med stadig tynnere telefoner laget for å mette designbevisste koreanere.

Denne mobiltelefonen fra LG er intet unntak. KG320 er ikke mer enn 9,9 millimeter tykk. Motorolas tynne Slvr L7 er til sammenligning 11,5 millimeter tykk. Ellers måler KG320 måler ellers 4,6 centimeter i bredden og 9,9 i høyden, mens vektnålen stopper på 73 gram.

Rent teknisk sett er ikke KG320 det heftigste du kan få tak i om dagen. Med et kamera på 1,3 megapiksler, en skjerm med 176 x 220 pikslers oppløsning og et innebygget minne på 128 MB stiller telefonen i mellomklassen spesifikasjonsmessig.

Telefonen har ingen støtte for minnekort, så om du skal bruke mp3-spilleren ofte er det greit at du kan skifte ut sangene ved hjelp av en USB-tilkobling. KG320 har også støtte for blåtann.

KG320 gir deg ingen 3G- eller EDGE-støtte, så du må belage deg på å koble deg til internett ved hjelp av god gammeldags GPRS. Dette forteller oss også at telefonen har GSM-støtte - trippel sådan. Dermed kan KG320 fint brukes her hjemme på bjerget.

LG lanserte KG320 allerede i mars, men vi vet ennå ikke når eller om den finner veien til norske butikkhyller.

(Kilder: Gizmodo.com, mobile.softpedia.com, gsmarena.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen