Tynnere 3G-telefon

Alternativ tekst mangler
Z370 er anorektisk, og har flere funksjoner enn tynne telefoner flest.

Samsung SGH-Z370

Dimensjoner: 11,2 x 5 x 0,84 cm, 71 gram

Teknologi: GSM 900, 1800, 1900, GPRS klasse 10, EDGE, 3G
Blåtann v1,2, MMS, e-post, wap 2.0 xhtml

Maskinvare: Batteri; ukjent, 20 MB internminne, microSD-minnekort.

Skjerm: TFT, 256 000 farger, 176 x 220 piksler, 1,9 tommer

Kamera: 2 megapiksler, frontkamera

Øvrig: Mp3-spiller, Java MIDP 2.0, innebygget høyttalende håndfri.

Pris: Ukjent

Kilde: GSMarena.com

Samsung lanserer nye telefoner for harde livet om dagen. Det er ikke mange dagene siden koreanerne hadde storlansering av telefoner for det nordiske markedet. Her ble det presentert både tynne og funksjonsrike telefoner.

En av telefonene vi ikke fikk se under lanseringen, er den syltynne 3G-telefonen SGH-Z370. Denne telefonen er mer eller mindre en oppdatert utgave av den anorektiske Samsung X820.

Tynn og tjukk
Noe må man imidlertid ofre for å få 3G under panseret. De ytre målene til Z370 er tilsvarenede X820, med unntak av tykkelsen. Z370 sine 8,4 millimeter er 1,5 millimeter mer enn X820 sine 6,9 millimeter. Ikke at det gjør telefonen spesielt tjukk.

Men selv om den nye 3G-telefonen har blitt litt tykkere enn X820, er den til gjengjeld en del slankere på andre områder. Minnet har nemlig blitt redusert fra 80MB til 20 MB. Det betyr mindre plass til musikk, bilder, spill og annet du føler for å fylle mobilen din med.

Til gjengjeld har Z370 fått støtte for minnekort av typen microSD. Disse får du i skrivende stund i kapasiteter opp til 2 GB.

Videosnakk
Den tynne 3G-nykommeren har også innebygget kamera. På baksiden av telefonen sitter et to megapikslers foto- og videokamera. På fremsiden finner du et videosamtalekamera.

Z370 har for øvrig støtte for blåtann, slik at du kan bruke telefonen sammen med trådløs håndfri, eller som et modem når du er ute på tur.

Om du trenger høye datahastigheter, får du i tillegg til 3G også EDGE-støtte. Dette sørger for å holde hastighetene oppe når du er utenfor 3G-dekning.

Ukjent Norden-skjebne
Siden Samsung ikke viste fram Z370 under sin Norden-lansering, er det usikkert om denne telefonen vil dukke opp i Norge. I følge Engadgetmobile.com er imidlertid telefonen ment for det europeiske markedet. Dermed blir vi ikke alt for overrasket om vi får se denne telefonen her på berget.

Prisen er foreløpig ukjent.

(Kilde: Engadgetmobile.com, GSMarena.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen