Tynn og retro

Hater du iPod, og leter febrilsk etter et gunstigere alternativ? Vel, da burde Sharps nye mp3-spillerduo være interessant. Selskapet gjør et forsøk på å gå iPod Nano en høy gang, og slipper derfor duoen i spreke farger på det japanske markedet.

Selskapets nye MP-B300 og B200 er ikke bare små, men også supertynne, og slår hardt mot Nano på hjemmebane. Med en vekt på 65 gram og en tykkelse på 0,9 cm er spillerne større enn Nano. Til gjengjeld er spesifikasjonene noe bedre.

B300 og B200 kommer med henholdsvis 1 GB og 512 MB minne hver. I tillegg kan du bruke miniSD-kort for å utvide minnet ytterligere, og dermed kunne oppnå maksimalt 3 GB med lagringsplass på toppmodellen.

Begge spillerne kommer med integrert FM-mottaker og sender. Det betyr at du ikke bare kan høre på radio, men også kringkaste musikk fra spilleren til andre mottakere i området. Ønsker du for eksempel å spille av musikk fra B300 på bilstereoen, er det bare å sende musikken via FM-senderen og så motta den i bilradioen.

Du kan også ta opp lyd fra radiosendinger direkte på spilleren. Hører du en kul sang på radioen, skrur du bare på opptakeren og i løpet av noen minutter har du sangen lagret på spilleren.

Et av ankepunktene på Sharps nye duo er at spillerne ikke har fargeskjerm. Dermed kan du verken vise foto eller grafikk på spillerne. I stedet har spillerne fått en vanlig svarthvitt-skjerm som ikke er like lekker som en fargeskjerm, men som til gjengjeld er langt mer batterivennlig.

Vi har ikke klart å finne noen pris på spillerne fra Sharp. Det er også usikkert om spillerne noensinne vil finne veien til Europa. Men det er jo lov å håpe.

(Kilder: Akihibara News)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen