Tynn turskjerm fra Toshiba

Tynn turskjerm fra Toshiba

Fordi to er bedre enn en.

Hardware/Hannover: Datamesser har en tendens til å introdusere oss for nye ting i serien "ting vil gjerne ville hatt, men ikke er helt sikker på om vi virkelig trenger". Og på årets CeBIT ramlet vi over denne frittstående og ganske så portable skjermen fra Toshiba.

Her i tandem med Toshibas ultrabook Z830.
Her i tandem med Toshibas ultrabook Z830.

Den 14-tommers store skjermen med en oppløsning på 1366 x 768 piksler er myntet på deg som av en eller annen grunn trenger å ha med deg en ekstra skjerm på tur.

Vekten er på knappe 1,3 kilogram, og tykkelsen er oppgitt til 15,5 millimeter. Kombinert med en ultrabook eller annen lett bærbar gir dette deg et fullt portabelt toskjermsoppsett.

Skjermen kommer for øvrig med et reisefutteral som også tar jobben som stativ.

Kun en kabel

Det virkelig fine med denne USB-skjermen er DisplayLink-teknologien som gjør at du kun trenger en eneste kabel for å koble den til. Alt du trenger er en ledig USB 2.0- eller 3.0-port på din bærbare – fra den får den både videosignalet og nok strøm.

Strøm og videosignal går over samme USB-kabel.
Strøm og videosignal går over samme USB-kabel.

Tilkoblet fungerer den akkurat som en sekundær monitor, slik at du kan speile hovedskjermen eller bruke den som et utvidet skrivebord.

Toshibas mobile USB-monitor er allerede i handelen, og har en prislapp på rundt 1500 kroner.

I tillegg til 14-tommeren skal også en 15,6-tommers skjerm i samme stil være på vei. Den befant seg visstnok et eller annet sted på messeområdet, men Toshiba-representantene vi snakket med hadde faktisk ikke peiling på hvor den kunne være.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen