Test

Two And A Half Men - Sesong 3

"Two And A Half Men" er serien om jingle-skriveren Charlie Harper, hans bror Alan, og Alans sønn Jake. Etter sin skilsmisse flytter Alan og Jake inn hos Charlie, og som seere følger vi den dysfunksjonelle familien i deres daglige gjøremål, som i bunn og grunn stort sett involverer å sjekke damer.

Det samme gamle

Denne tredje sesongen fortsetter i samme spor som de to første. Charlie tar med seg kvinne etter kvinne hjem til huset, mens Alan har større problemer med å få damene på kroken. Likevel klarer han etter hvert å kapre seg en pen – men lite intelligent – 22-åring, men når hun viser seg å være eksen til Charlie oppstår det selvsagt forviklinger...

Charlie må leve med at hans bror og nevø aldri er langt unna
Charlie må leve med at hans bror og nevø aldri er langt unna

Charlie på sin side blir etter hvert også forelsket, men det tar ikke mange episodene før det går over, og alt kommer tilbake til det gamle. Han bruker hver eneste anledning han har til å flørte, og det er sjelden at han får et nei tilbake.

Seriens minstemann, Jake, får også sitt å stri med når han blir invitert på sin første gutt-/jentefest. Charlie og Alan må trå til med hjelpende råd for den vordende casanovaen, men det viser seg fort at de faktisk er mer nervøse på guttens vegne enn hva han er selv.

Midt oppe i alt dette får de stadig besøk av tilbakevendende karakterer som den psykopatiske naboen Rose, Charlie og Alans mor Evelyn, den sarkastiske vaskedamen Berta og Alans ekskone Judith.

Stereotypiske karakterer

De tre hovedrolleinnehaverne gjør sakene sine godt, og spesielt Charlie Sheen passer i rollen som den sjarmerende playboyen med stor forkjærlighet for alkohol. Gitt hans personlige historie er det kanskje ikke så rart at rollen kler ham, for vi snakker tross alt om mannen som ble nummer to på ukebladet Maxims topp-ti liste over "Living Legends of Sex", med estimerte 5000 seksualpartnere opp gjennom årene.

Men ser man forbi de to og en halv mennene serien handler om går det derimot nedover, ikke bare på grunn av skuespillerprestasjonene, men fordi selve karakterene er for stereotypiske. Alans 22 år gamle kjæreste, Candi, er en klassisk Hollywood-portrettering av den pene og dumme jenta, en portrettering som er så ekstrem at den mister all troverdighet og bare blir platt og pinlig. Hun gjør ting som å svare i fjernkontrollen i stedet for i telefonen, og i stedet for latter utvikler det seg et intenst hatforhold til karakteren.

Det samme gjelder den frekke vaskedamen og den sinnsforvirrede naboen som begge er å finne i utallige andre sit-coms, bare med andre navn og annet utseende.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen