Twitter kjøper TweetDeck

Helt siden appikasjonens fødsel for tre år siden har stadig flere twitterbrukere vært ivrig tilhengere av Tweetdeck. Og det er kanskje programmets enkelthet som gjør det til en favoritt blant nettsamfunn som Facebook, Linkedln og Twitter. Du kan for eksempel dele venner og de du følger i kolonner som tilpasses etter smak.

Applikasjonen gir deg også mulighet til å dele dine kontakter i grupper noe som er nyttig for personer som følger veldig mange mennesker på Twitter, men fortsatt har lyst til å se hva de nærmeste vennene, familie eller andre personer man vil følge litt nærmere enn andre gjør.

Og det er grunn til å tro at disse mulighetene, kombinert med flere millioner brukere som har fått nettsamfunnet til å kjøpe opp TweetDeck, melder LA Times på sine nettsider. Ian Dodsworth grunnleggeren av TweetDeck, bekreftet dette overfor avisa for noen dager siden.

– Vi har vokst fra å være en bedrift med én medarbeider og en enkel bruker, til et team på 15 og en brukerbase bestående av millioner. Årsaken til denne veksten er enkel vår urokkelige fokus på å levere verktøy og tjenester av høy høy kvalitet for Twitters brukere. Ved å bli del av den offisielle plattformen, vil TweetDeck nå fylle den rollen for merkevare, konstaterer Dodsworth.

Dodsworth har ikke villet snakke med mediene om hvor mye han har fått av Twitter for å salget av TweetDeck. Imidlertid har det blitt anslått at TweetDecks verdier ligger på mellom 40 og 50 millioner dollar ifølge LA Times.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen