Twitter vil fjerne @ før navnet
Teknofil
(Bilde: V. Haugen, Teknofil.no)

Twitter vil fjerne @ før navnet

Er i gang med å teste ut endringen på Android-mobiler.

Den sosiale nettverkstjenesten Twitter er snart ugjenkjennelig fra den populære tjenesten som tok verden med storm i 2008. Nå får du sponsede tweets, trender og anbefalte tvitrere slengt etter deg kontinuerlig, og plutselig dukker gamle innlegg opp i feeden din fordi en av kontaktene dine har kommet med et nytt svar.

Nå vurderer tjenesten å gjøre enda flere endringer, og dette er en endring som ikke nødvendigvis kommer til å bli tatt så godt i mot, skal vi tro The Next Web. De melder at Twitter er i gang med å teste ut innlegg uten @ foran brukernavnet, noe som i bunn og grunn har blitt ikonisk for tjenesten, sammen med "hastags" (#).

Gjelder kun når du svarer i en tråd

Heldigvis er det i første omgang snakk om å fjerne krøllalfaen i svar. Eksempelvis vil du fortsatt kunne merke en tweet med for eksempel @teknofil_no, men hvis det blir en diskusjon ut av det, vil det ikke stå: "@teknofil_no @elonmusk @BillGates @erna_solberg Helt enig!!!" – bare "Helt enig!!!" Og kanskje er det like greit, ettersom det vil gjøre plass til flere tegn i Twitter-meldingen.

Årsaken til endringen skal angivelig være at Twitter skal være så komplisert å forstå for folk som ikke har brukt den i årevis, særlig med krøllalfaer, hashtags, RT-er og særegen lingo. Nyhetssjef Vivian Schiller i Twitter uttalte denne uken at nettopp slike tegn var "gammeldagse".

 

Foreløpig er endringen kun til test på utvalgte Android-mobiler. Blir den godt mottatt av testbrukerne, blir oppdateringen sannsynligvis rullet ut over hele fjøla om ikke så alt for lenge.

Er du på Twitter?
Du finner oss på @teknofil_no

(Kilder: The Next Web)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen