(Bilde: Montasje/Engadget)

Twitter vil bytte ut «retweet» med «share»

Midtlivskrise for mikrobloggtjenesten?

Twitter har det siste året fått mye kritikk for uforståelige endringer, som blant annet har ført til et drastisk fall i antall brukere. Fremover nå tester de ut nye funksjoner som vil la deg favorisere følgere, og de vil samtidig kvitte seg med den ikoniske alfakrøllen foran en Twitter-bruker.

Neste endring på programmer ser ut til å bli en utskiftning av den populære «Retweet»-knappen. Dette er knappen du bruker for å videresende en bra/interessant kvitring til dine egne følgere, og blir svært ofte brukt.

Ett steg nærmere Facebook

Som nevnt innledningsvis har Twitter introdusert og forandret en del av funksjonene den seneste tiden, men så langt har de ikke gjort såpass grove endringer som å messe med grunnfunksjonene. Twitter har et mål om nå ut til et enda bredere publikum, så sånn sett er det nok forståelig at de ønsker å nærme seg rivalen Facebook.

For når «Retweet»-knappen kanskje nå risikerer å bli erstattet med «Share» – eller «del» – så er det ingen tvil om hvem Twitter ønsker å være. Inntil videre er det kun en håndfull brukere som har fått den nye knappen på sine Android- eller iOs-enheter, og de rapporterer samtidig om et nytt design på profilsidene sine — nesten identisk med Facebooks.

Endelig får tyrkerne bruke mikrobloggen:
Fjerner Tyrkias omstridte Twitter-forbud »

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen