Twitter trenger hjelp
Teknofil
(Bilde: montasje, Teknofil.no)

Twitter trenger hjelp

Synes du tjenesten har blitt dårligere i det siste?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Twitter, din megafon på Internett, er i fare. Kanskje ikke i umiddelbar fare, men likevel er det innlysende at de som står bak den populære tjenesten er i ferd med å styre skuta på helt feil kurs. Det hevder i alle fall Mashables kommentator Chris Taylor.

På sensommeren i fjor gjorde nemlig Twitter en del endringer. Blant annet fikk du bare lov til å opprette en konto via en mobil enhet. Dette kan kanskje kalles å være fremtidsrettet, men mange så det også som litt prematurt. En annen nyhet var at små symboler for å favorittmarkere, dele, eller kommentere ble klistret fast til hvert innlegg i tidslinjen. Taylor synes dette blir for repetitivt og plagsomt, men vi ser ikke det helt store problemet med akkurat dette.

Det som imidlertid var den stor tabben var at Twitter forsøkte å nå ut til et bredere publikum.

De forandret tidslinjen din, slik at de aller nyeste tweetene ikke lenger dukker opp øverst, og det er noe som virkelig ødelegger brukeropplevelsen. Nå får du i stedet opp tidligere kommentarer i en diskusjonstråd, toppkommentarer, tips til hvem du burde følge og så videre i tidslinjen. Dette er noe mange bare opplever som dypt irriterende.

En krystallklar konsekvens av dette er også at Twitters trofaste brukere, bruker Twitter mindre. Antall tweets som ble sett falt med nesten 10 milliarder på ett kvartal etter at endringene ble gjort. Tross positive tall for øvrig, sammenlignet med fjoråret, kan dette tyde på at Twitter har et problem de bør ta tak i nå for å ikke miste sin posisjon.

Ironisk nok åpnet vi vår offisielle Twitter-konto denne uken:
Følg Teknofil.no på Twitter !


(Kilder: Mashable)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen