– Twitter lanserer musikkapp for mobil
(Bilde: iStockphoto / 6572071 / montasje)

– Twitter lanserer musikkapp for mobil

Ny musikktjeneste kan komme allerede i dag, hevder kilder.

Twitter har bekreftet at de nylig kjøpte opp den australske musikktjenesten We Are Hunted, en tjeneste som tilbyr funksjoner for å finne populær musikk basert på trender i sosiale nettverk.

Nå skriver Wall Street Journals teknologiblogg AllThingsD at Twitter kan komme til å lansere en musikktjeneste for mobiltelefoner allerede fredag 12. april – eventuelt senere i helgen. Det er kilder som skal ha kjennskap til planene som har fortalt dette til AllThingsD.

Foreslår musikk

Alt tyder på at ryktene om Twitter-musikkappen stemmer. Ryan Seacrest, programlederen i American Idol, la nemlig i går ut en Twitter-melding hvor han hevdet å ha fått tilgang til appen. 

Twitter selv har også laget en landingsside for Twitter Music her. I skrivende stund skjer det ingenting når man logger seg inn med Twitter-kontoen.

Musikkappen vil ifølge AllThingsD foreslå artister og låter basert på ulike faktorer, som blant annet hvilke Twitter-kontoer brukeren følger. Brukerne vil kunne lytte til musikklipp inne fra appen via tredjepartstjenester som iTunes og Soundcloud. Det skal også være mulig å se på musikkvideoer levert av Universal Music og Sonys musikktjeneste Vevo, skriver nettstedet.

Lanseringen skjer i forbindelse med den store musikkfestivalen Coachella i California.

Les også om den nye Wimp-appen for Android her 

 

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen