Twitter-grunnleggerne med nytt prosjekt

Men ingen vet hva "Lift" dreier seg om.

I juni i år kunne vi melde om at Twitter-gutta Biz Stone og Evan Williams hadde trukket seg fra sine roller i det sosiale nettverket . Istedenfor å jobbe med firmaets daglige virke, ville de konsentrere seg om The Obvious Foundation, en organisasjon de dannet i 2003 som i sin tid også var med på dannelsen av Twitter. I tillegg til dette ønsket Stone og Williams å jobbe med et nytt, hemmelig prosjekt.

Fram til nå har ingen visst hva slags prosjekt det har dreid seg om, men ifølge en bloggpost fra medgründer Biz Stone skal deres første store satsning hete "Lift". Og bortsett fra det han beskriver som en "applikation som skal frigøre menneskets potensiale gjennom positiv stimulering", er det ingen som vet noe mer om prosjektet.

– Videreutvikling av en kjent tjeneste

Lift er fortsatt i testfasen så ingen kan med sikkerhet vite hva dette vil gå ut på. På grunn av de kryptiske meldingene fra Biz Stone har imidlertid flere medier begynt å spekulere i hva det kan dreie seg om. Både CNN og Washington Post tar utgangspunkt i en artikkel fra den velrenomerte teknologisiden ReadWriteWeb. ReadWriteWeb skal ha analysert meldingene og sett på selve applikasjonen.

Ifølge denne nettsiden vil ikke Lift være en ny Twitter-variant. Applikasjonen vil derimot være en videreføring av GetMibbles.com – et nettsamfunn som tillot brukere å samle seg rundt konkrete personlige mål, som blant annet å gå ned i vekt.

– Det høres ut som Twitter i sin enkelhet og fra hva jeg har sett ser det også ut som Twitter - men med mer struktur, forklarer Marshall Kirkpatrick i artikkelen på ReadWriteWeb.

– Det som heter Lift i dag var tydeligvis Mibbles for bare noen uker siden, fortsetter han.

Han peker også på at dersom man går inn på GetMibbles.com vil man automatisk bli videreført til Lifts hjemmeside, en tydelig indikasjon på at Lift vil ligne mye på førstnevnte side.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen