Hva pønsker Twitter-gutta på nå?

Biz Stone og Evan Williams. Foto: Mai Le

Twitter-grunnleggere med hemmelighetsfullt prosjekt

Hva kommer Twitter-gutta til å finne på nå?

Biz Stone og Evan Williams – to av grunnleggerne bak den sosiale mikrobloggingtjenesten Twitter – har trukket seg fra firmaets daglige ledelse og vil konsentrere seg om et nytt, hemmelighetsfullt prosjekt.

Stone har annonsert dette på sin blogg, og sammen med Jason Goldman skal gründerne gjenopplive The Obvious Foundation – som også var med på dannelsen av Twitter.

Hva er The Obvious Foundation?

Formålet til The Obvious Foundation er å "utvikle systemer som hjelper mennesker med å samarbeide om å gjøre verden til et bedre sted," men bortsett fra dette er det ikke mye informasjon å hente.

The Obvious Foundation ble grunnlagt i 2003 og kjøpte opp flere nettsider, deriblant Twitter som ble skilt ut som en selvstendig virksomhet i 2007.

Endringer hos Twitter

Jack Dorsey – en annen opprinnelig Twitter-grunnlegger – har vendt tilbake til Twitter som øverste produktansvarlig sammen med sjefen Dick Costolo. Dorsey leder også det suksessfulle selskapet Square, som har utviklet en mobil kortleserenhet til smarttelefoner og nettbrett.

Square har bare eksistert i ett år, men har allerede en anslått verdi på én milliard dollar, og har nylig fått 100 millioner dollar i kapital for videre utvikling. Hver dag blir betalinger for fire millioner dollar håndtert via Squares kortleser, og dette er ventet å stige til én milliard innen ett år.

Din mening

Hva tror du Twitter-gründerne pønsker på? Vil de nye endringene i Twitter-ledelsen kanskje endre selskapets profil og tjenester? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

(Kilde: ComON)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen