Twitt, twitt, nå er den her

Selv om du kanskje bruker Twitter flittig foran PC-en, er det ikke sikkert du gjør det samme på mobilen. Twitter har nemlig vært trege med en skikkelig satsning på mobil, i sterk kontrast til Facebook, som har gjort braksuksess med sin mobilside og gode apps for de ulike mobil-OS. De har en bra mobilside og gode apps, samt god integrering i de ulike OS. Selv om Twitter også har en mobilside og HTCs Android-brukere dessuten har en god Twitter-klient i sitt Sense UI, har nok noen Android-brukere savnet en helhjertet offisiell app fra mikrobloggnettstedet.  
Og nå er den her. Twitter har i dag lansert en offisiell Android-app som byr på utmerket integrering med mobilplattformen til Google. Mikrobloggnettstedet har fått hjelp av teamet bak Android til å utvikle sin applikasjon, og det kan ha vært et lurt trekk. Resultatet virker absolutt tilfredsstillende.
I adresselisten på mobilen din – og i Google Talk – vil det for eksempel dukke opp ”Tweets” fra dine venner. Dette gir deg en kjapp oversikt over hva de har ”Twittret” om i det siste. Det er også mulig å dele bildene du har i galleriet ditt direkte via Twitter. Til startskjermen får du også en Twitter-widget med tidslinje som viser den seneste ”Twittringen”. Et lite aber er derimot at den offisielle Twitter-appen kun fungerer med Android OS 2.1. Det vil si at mobiler som HTC Hero og Sony Ericsson X10, med flere, ikke kan ta i bruk denne app-en foreløpig.
Twitter-appen finner du i Android Market som er tilgjengelig via menyen på mobilen din. Applikasjonen er gratis.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen