Test

TwinMos PC3500 Speed Premium

 

Twinmos har vært kjent for å levere overklokkingsvennlige minnemoduler til spottpris. Det siste året har de dog vært plaget med noen dårlige valg av IC-er, noe som har ført til inkompatibilitet med en rekke systemer. Dette har igjen skapt misnøye blant entusiaster. Nå ser ting derimot ut til å gå veien for Twinmos igjen. Brikkene som vi har testet er av den gode gamle BH-5 sorten.

Etter nyttår har det skjedd mye på minnemarkedet. Metting av markedet har ført til at minneprisene har gått kraftig ned. Samtidig har Winbond/Infinion tatt opp igjen produksjonen av legendariske BH-5. I forhold til "gamle" BH-5 brikker er nå dette navnet noe misvisende. Tidligere testet Winbond alle brikker, og kategoriserte de etter ytelse. Da var altså BH-5 best, deretter kom BH-6. Dette blir ikke gjort lenger, for å spare penger. Så navnet på selve IC-ene sier oss ikke noe om ytelse lenger, bare at de er produsert med 0,175 micron prosess. Winbond produserer også en IC variant basert på en noe forfinet CH (0.13micron) produksjonsprosess, disse IC-ene blir brukt blant annet i OCZ sine Voltage eXtreme brikker.

Som kjent elsker BH-5 høye spenninger og stramme tilgangstider. Med andre ord, en overklokkers beste venn. La oss se hva disse er gode for...

TwinMOS Speed Premium DDR433 512 MB   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen