Tvinger Telenor til å stoppe TV-kampanje

Telenor hevder i en TV-kampanje for FriVenner at abonnementet er billigere enn du tror. Forbrukerombudet mener dette ikke stemmer og ber mobilgiganten stoppe den pågående TV-kampanjen.

- Her forleder Telenor forbrukerne til å tro at de kjøper et billig abonnement. Realiteten er at for de aller fleste vil det finnes langt mer prisgunstige abonnement i markedet. For å markedsføre seg som billig, må man også være det, sier forbrukerombud Bjørn Erik Thon.

Ikke billig nok

Forbrukerombudet viser til en undersøkelse gjort av Post- og teletilsynet, som viser at abonnementet ikke vil lønne seg, dersom det sees i forhold til de beste tilbudene forbrukerne kan finne.

Argumentet som brukes av Telenor er at selskapet ikke er så dyre som mange tror. Samtidig sammeligner ikke Telenor abonnementet FriVenner mot øvrige abonnement fra konkurrenter eller seg selv.

- Blant annet fremheves det i markedsføringen at FriVenner er billig, gjennom påstander som «fortsatt har ikke alle oppfattet at vi har mobilabonnement som er skikkelig billige», sier Thon.
Les også:

- Ring gratis til halve Norge
- Krangler om venneabonnement
- Norges beste venneløsning?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen