TV via fiber fra Telenor

Om vi går noen skritt tilbake i tid var det kun NRK samt svenske TV-kanaler vi fikk inn via en analog antenne – som kunne være alt fra en strikkepinne til enorme konstruksjoner. I dag har vi flere teknologier å velge mellom, deriblant kabel, parabol, bakkenett eller via internett.

Telenor lanserer i dag sin fiberbaserte IPTV-løsning, der det i førsteomgang blir eksisterende kunder som først får mulighet til å se TV. Dermed kan de tilføye TV sammen med allerede eksisterende bredbånd og telefoni.

- Med TV-tilbudet vel i havn kan vi nå for alvor begynne å selge en komplett løsning til våre fiber-kunder sier Svein Henning Kirkeng, leder for Telenors privatmarked i Norge.Langtidstestet

Dagens lansering av IPTV er vel gjennomtestet, der de allerede høsten 2009 begynte omfatende testing av løsningene via aktive testbrukere. Telenor kan melde om at tilbakemeldingene fra testerne har vært særdeles gode.

- På vegne av våre kunder har Telenor selv stilt høye kvalitetskrav til sluttproduktet. Og pilotkundene som har vært våre testbrukere har gitt oss særdeles gode tilbakemeldinger på det produktet som vi nå lanserer i markedet. Ikke minst fremhever de den lille og meget støysvake TV-boksen, som også kommer i opptaksversjon - PVR - med time shift og pausefunksjon i live-sendinger, som en nyvinning, forteller Kirkeng.

Bredt kanaltilbud
Med Telenors nye satsning kan du velge mellom flere typer kanalpakker, der du kan få alt fra en liten pakke med flere norske kanaler, typiske familiepakker til rekke kanaler med både sport og filmkanaler.

Telenors tilbud inneholder kanaler fra både Canal Digital og Viasats kanalportefølje. Du finner også programpakker fra Canal +. Du vil også ha mulighet til å kjøpe og leie filmer via en godt utstyr VOD-tjeneste.

Les mer om Telenors IPTV-tilbud her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen