TV 2 lanserer sci-fi kanal
Teknofil

TV 2 lanserer sci-fi kanal

Mange science fiction-fantaster har lenge etterlyst en egen kanal i Norge. Nå kommer TV 2 med et helt eget tilbud på dette området.

Sender Star Trek, Red Dwarf og filmer
Under forrige ukes Elektrofil-messe fortalte markedssjef for TV 2, Hege Kosberg, under en paneldebatt om nett-TV at TV 2 nå skal lansere en egen kanal for science fiction. Kanalen vil komme inn som et tilbud for TV 2s abonnementer på nett-TV via TV 2 Sumo.

- I første rekke vil vi lansere kanalen som en del av vårt tilbud på nett i TV 2 Sumo. Vi vil også se om denne kanalen kan bli en del av vårt tilbud på TV, men det vil bli en gang i fremtiden, forteller Kosberg Teknofil.


Etter planen skulle den nye kanalen lanseres allerede i dag, men siden det enda mangler noe på det tekniske har lanseringen blitt utsatt. Men planen er å ha kanalen ute i løpet av uken.

Kanalen vil da bli livestreamet. Det betyr at sendingene vil gå lineært som en normal TV-kanal. Sendeskjemaet vil bli det samme som svenske TV4 har i sin sci-fi kanal, men denne gang med norsk tekst. Det betyr at TV 2 vil sende serier som Dr. Who, Star Trek, First Wave, Red Dwarf og utvalgte science fiction filmer.

Satser på nisjer
TV 2 har stor tro på at den nye kanalen vil bli svært populær hos flere av deres kunder, både nåværende og kommende.

- Vi tror det er veldig viktig å satse på slike områder og kunne tilby vår kunder nisjekanaler forteller Kosberg.


Den nye kanalen vil komme inn som en del av grunnpakken hos TV 2 Sumo, Sumo Basis. Eksisterende abonnenter automatisk få tilgang til kanalen. For de som i dag ikke er kunde vil et slikt abonnement koste 59 kroner i måneden.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen